Facebook Pixel Sportdog.gr | Η εκδίκηση της πρώην συζύγου του Παλάσιος: Τι του έκανε... (ΦΩΤΟ)
| 2024-02-29 18:00:00

Η εκδίκηση της πρώην συζύγου του Παλάσιος: Τι του έκανε... (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team

Σε οικογενειακό σκάνδαλο εμπλέκεται ο μεσοεπιθετικός.

Αφού γνωρίστηκαν το 2018 και παντρεύτηκαν το 2021, η σχέση μεταξύ του Εζεκίελ Παλάσιος και της Γέσικα Φρίας χάλασε. Ο μέσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου, αλλά στο μεταξύ η πρώην σύντροφός του πουλάει τα υπάρχοντα του, μεταξύ των οποίων και το μετάλλιο του παγκόσμιου πρωταθλητή με την Εθνική Αργεντινής.

Η εν λόγω γυναίκα υποστηρίζει ότι ο Παλάσιος δεν της παρέχει πλέον τα απαραίτητα χρήματα για να συντηρήσει το διαμέρισμά της και να φροντίσει τα έξοδά της, γεγονός που την οδήγησε να πάρει την απόφαση να πουλήσει τα υπάρχοντα του άντρα της ως τρόπο να κρατήσει τους λογαριασμούς σε θετικούς αριθμούς.

Στα κοινωνικά δίκτυα, η Φρίας μοιράστηκε μια εικόνα με έναν αγοραστή μιας φανέλας του Παλάσιος, συνοδευόμενη από ένα σχόλιο που έλεγε: "Ο αγοραστής της πρώτης φανέλας! Μία χρέωση λιγότερη".

Αυτή η δημοσίευση υποδηλώνει ότι η πώληση των αντικειμένων του Παλάσιος πραγματοποιείται σταδιακά , αντανακλώντας την ανάγκη του πρώην ζευγαριού να δημιουργήσει εισόδημα για να συντηρηθεί οικονομικά όσο περνούν τη διαδικασία διαζυγίου.

Σύντομα, μια ιστορία στο Instagram ενός χρήστη με το μετάλλιο του παγκόσμιου πρωταθλητή στο Κατάρ 2022 έγινε viral.

Αυτό που εξηγεί η Γέσικα είναι ότι, όσο ήταν σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή της Λεβερκούζεν, δεν μπόρεσε να αναπτύξει τη ζωή της και ότι τώρα αναγκάζεται να πάρει αυτή τη δραστική απόφαση.

"Θα πουλήσω όλες τις φανέλες και το μετάλλιο του παγκόσμιου πρωταθλητή για να πληρώσω το διαμέρισμα. Προσπαθώ να δουλέψω, αλλά ήμουν δίπλα του για τέσσερα χρόνια", σχολίασε η γυναίκα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags