Από την αρχή της καριέρας του πριν από σχεδόν δέκα χρόνια, ο Kalash Criminel έχει καθιερωθεί ως σημαντική προσωπικότητα στη γαλλική ραπ. Οπαδός του ποδοσφαίρου, ο Κονγκολέζος θέλει να διευρύνει τους ορίζοντές του και ανακοίνωσε στο RMC Sport ότι άνοιξε τη δομή των πρακτόρων του ποδοσφαίρου, κατόπιν συμβουλής του φίλου του Φρανκ Ριμπερί.

Η εταιρεία, που ονομάζεται Power Industry, αποτελείται από περίπου δέκα υπαλλήλους (δικηγόρους, γυμναστή, προπονητή και αρκετούς πράκτορες). Ο ράπερ δεν μπαίνει σε άγνωστο έδαφος, γιατί σύμφωνα με τον ίδιο, «η μουσική και το ποδόσφαιρο είναι λίγο συνδεδεμένα. Δεν είναι εύκολη δουλειά. Γι' αυτό θέλω να συγκεντρωθώ. Ο κόσμος βλέπει τα χρήματα και τη φήμη, αλλά είναι πολύ περισσότερα από αυτό », εξηγεί στο RMC Sport ο άνθρωπος που σπούδασε νομικά και θα αποφοιτήσει σύντομα.

«Θέλω να δω τους παίκτες που είναι στην υπηρεσία να καλούνται στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο Κόπα Άφρικα, στο Euro, στη Χρυσή Μπάλα, όλα αυτά », ανακοίνωσε και τόνισε πως το όνειρό του είναι να αντιπροσωπεύστει τον Αλεξάντερ-Άρνολντ.