Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ξεπεράσει ιστορικό ρεκόρ του Μέσι (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2024-03-06 13:47:00

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ξεπεράσει ιστορικό ρεκόρ του Μέσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη
Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ξεπεράσει ιστορικό ρεκόρ του Μέσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ρεκόρ κρατάει από τη σεζόν 2011-12.

Ο Λούκας Πέρεθ είναι ένα βήμα από την υπέρβαση του ιστορικού ρεκόρ του Λιονέλ Μέσι. Ο Ισπανός επιθετικός που έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αγωνίζεται στην ομάδα της καρδιάς του, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και έχει ισοφαρίσει ένα ρεκόρ σε γκολ και ασίστ που έθεσε ο Αργεντινός σταρ από την περίοδο 2011/2012.

Ο Πέρεθ μπορεί να γίνει ο μοναδικός ποδοσφαιριστή που τα τελευταία 15 χρόνια κατάφερε να σκοράρει και να δώσει ασίστ σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Πέρεθ

Ρεκόρ που ισοφάρισε ο Γαλικιανός επιθετικός την περασμένη Κυριακή στο ματς με τη Λούγκο (4-1), το οποίο έκλεισε με μια ακόμη ποδοσφαιρική πανδαισία του αφού άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι και έδωσε ασίστ στα άλλα τρία γκολ της ομάδας του.

Μέχρι σήμερα μόνο ο Μέσι είχε καταφέρει να σκοράρει και να δώσει ασίστ σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια στις τρεις βασικές κατηγορίες του ισπανικού ποδοσφαίρου. Ήταν μεταξύ 29ης και 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2011-12.

6 γκολ και 9 ασίστ σε πέντε ματς

Από την αρχή του 2024, η Ντεπορτίβο παίζει στους ρυθμούς του Λούκας Πέρεθ, έχοντας τον Φεβρουάριο πέντε στις πέντε νίκες, σημειώνοντας σε όλες 4 ή περισσότερα γκολ. Συνολικά έχει πετύχει 21 γκολ, εκ των οποίων ο Λούκας Πέρεθ έχει συμμετάσχει σε 15, είτε σκοράροντας (6) είτε μοιράζοντας ασίστ (9).

Ο σταρ της Ντεπόρ έχει σκοράρει ένα γκολ και έχει κάνει ασίστ σε 17 παιχνίδια σε όλη την καριέρα του και σε πέντε από αυτά συνεχόμενα. Ο Λούκας Πέρεθ μπορεί να σπάσει το ρεκόρ την Κυριακή, όταν η Λα Κορούνια θα αντιμετωπίσει τη Ναστίκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags