Facebook Pixel Αργεντινή: Τέσσερις ποδοσφαιριστές της Βελέζ κατηγορούνται για βιασμό!
| 2024-03-10 11:15:00

Σάλος στην Αργεντινή: Κοπέλα κατηγορεί 4 παίκτες για σεξουαλική επίθεση σε βάρος της!

Sportdog Team
Σάλος στην Αργεντινή: Κοπέλα κατηγορεί 4 παίκτες για σεξουαλική επίθεση σε βάρος της!

Τρομερή καταγγελία από μία κοπέλα, η οποία αποκαλύπτει πως δέχθηκε ομαδική σεξουαλική επίθεση από παίκτες ομάδας της Αργεντινής.

Χαμός έχει γίνει στην Αργεντινή, καθώς τέσσερις ποδοσφαιριστές της Βέλεζ Σάρσφιλντ και συγκεκριμένα οι Αμπιέλ Οσόριο, Χοσέ Φλορεντίν, Μπράιαν Κουφρέ και Σεμπάστιαν Σόσα, κατηγορούνται για ομαδική σεξουαλική επίθεση σε βάρος 24χρονης γυναίκας στην πόλη Τουκουμάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «TyC Sports», το περιστατικό έγινε στις 3 Μαρτίου, όταν η νεαρή πήγε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου «Hilton» προσκεκλημένη του τερματοφύλακα της ομάδας, Σόσα. Μόλις μπήκε στο δωμάτιο, έμαθε για την παρουσία και των υπολοίπων τριών παικτών του συλλόγου από το Μπουένος Άιρες.

Οι παίκτες άρχισαν να πίνουν αλκοολούχα ποτά, ενώ η καταγγέλουσα αισθάνθηκε αδιαθεσία και ξάπλωσε σε ένα από τα κρεβάτια του δωματίου. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση χωρίς τη συναίνεσή της. Μόλις ένιωσε καλύτερα, κάλεσε ταξί προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της και στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση, με την εισαγγελία να ζητάει ενδελεχή ιατρική εξέταση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags