Facebook Pixel Sportdog.gr | Πανικός στα social: Έβγαλαν "νεκρό" τον Ντάνι Άλβες - Διάψευση με σκληρό βίντεο από τον αδερφό του!
| 2024-03-10 12:44:00

Πανικός στα social: Έβγαλαν "νεκρό" τον Ντάνι Άλβες - Διάψευση με σκληρό βίντεο από τον αδερφό του!

Sportdog Team
Πανικός στα social: Έβγαλαν "νεκρό" τον Ντάνι Άλβες - Διάψευση με σκληρό βίντεο από τον αδερφό του!

"Φωτιά" πήραν τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ του Σαββάτου (9/3) από την είδηση που κυκλοφόρησε ότι ο Ντάνι Άλβες έβαλε τέλος στην ζωή του στην φυλακή.

Την όλη... ζημιά έκανε ένα tweet που ανέφερε ότι ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής αφαίρεσε την ζωή του στην φυλακή και έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ωστόσο δεν είχε καμία βάση, αφού ο αδερφός του Ντάνι Άλβες, Νέι, διέψευσε την εν λόγω είδηση.

Ο Νέι ξέσπασε μέσω ενός βίντεο κάνοντας λόγο για παραπληροφόρηση, τονίζοντας χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων:

"Πόση σκληρότητα έχουν οι άνθρωποι; Τον έχετε ήδη καταδικάσει για τα λόγια μίας γυναίκας που μπήκε σε μία τουαλέτα ανδρών για να κάνει κάτι που μόνο αυτή το ξέρει.

Έχει ήδη καταδικαστεί. Δεν είναι αρκετό; Είναι στη φυλακή, Τώρα, η τρέλα είναι πως θέλετε τον θάνατό του. Θέλετε να δείτε νεκρό τον αδερφό μου. Πόση σκληρότητα υπάρχει;".

Υπενθυμίζεται πως ο Ντάνι Άλβες είχε καταδικαστεί από τις ισπανικές αρχές με ποινή φυλάκισης 4.5 ετών για βιασμό 23χρονης κοπέλας, μια ποινή που είχε ασκήσει έφεση ο Βραζιλιάνος, αλλά και η εισαγγελία για αύξησή της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags