Facebook Pixel Δεν γίνεται αυτό! Ο Ρονάλντο έχασε το γκολ της χρονιάς
| 2024-03-12 11:30:00

Δεν γίνεται αυτό! Ο Ρονάλντο έχασε το γκολ της χρονιάς - Η συγγνώμη στον κόσμο της Αλ Νασρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν γίνεται αυτό! Ο Ρονάλντο έχασε το γκολ της χρονιάς - Η συγγνώμη στον κόσμο της Αλ Νασρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία αποχαιρέτησε το Champions League Ασίας χάνοντας στα πέναλτι από την Αλ Αΐν, μετά από ένα συγκλονιστικό ματς που έληξε 4-3 στην παράταση, με τον Πορτογάλο να είναι πρωταγωνιστής αλλά με... αρνητικό τρόπο.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Εκτός συνέχειας Champions League Ασίας είναι η Αλ Νασρ, που προσπάθησε να ανατρέψει την ήττα με 1-0 από την Αλ Αΐν, από το πρώτο ματς, όμως παρά την μεγάλη προσπάθειά της δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε, με το παιχνίδι να λήγει 3-2 υπέρ της στην κανονική διάρκεια και 4-3 στο φινάλε της παράτασης, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν πέναλτι με το 1-4 για τους φιλοξενούμενους να τους δίνει την πρόκριση.​

Βέβαια μέσα σε όλα αυτά, εκείνο που τράβηξε παραπάνω τα βλέμματα ήταν η ευκαιρία της... χρονιάς που έχασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα αστόχησε από τα περίπου τρία μέτρα σε κενή εστία, με τον ίδιο μάλιστα να κάνει μία χειρονομία με τα δύο χέρια του θέλοντας ουσιαστικά να ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους της Αλ Νασρ στις εξέδρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μπερνάρ φεύγει λόγω… Γιοβάνοβιτς από τον ΠΑΟ - Η πρώτη κίνηση Τερίμ - "Υπερτιμημένος ο Λουτσέσκου"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags