Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση-"φωτιά" για Χρήστο Τζόλη: "Κάνει παπάδες στη Γερμανία - Η Φορτούνα θα τον αγοράσει το καλοκαίρι"
| 2024-03-13 10:35:00

Δήλωση-"φωτιά" για Χρήστο Τζόλη: "Κάνει παπάδες στη Γερμανία - Η Φορτούνα θα τον αγοράσει το καλοκαίρι"

Sportdog Team
Δήλωση-"φωτιά" για Χρήστο Τζόλη: "Κάνει παπάδες στη Γερμανία - Η Φορτούνα θα τον αγοράσει το καλοκαίρι"

Στο Metropolis 95,5 Και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος του Kicker, Γιώργος Βαβρίτσας.

Mίλησε για τη χρονιά που κάνει ο Τζόλης στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, σχολίασε πως έχει βελτιωθεί ενώ σημείωσε πως η γερμανική ομάδα θα τον αγοράσει είτε για να τον κρατήσει είτε για να τον πουλήσει εκ νέου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ο Τζόλης κάνει παπάδες στη Γερμανία, έχει 14 γκολ και 8 ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ έχει και δύο ματς στο Κύπελλο που συνεχίζει η Φορτούνα. Τον Ιανουάριο είχε μια κοιλιά, αλλά τον τελευταίο καιρό παίρνει τα ματς και μόνος του με ένα γκολ και μία ασίστ κόντρα στο Αμβούργο. Έχει φοβερά τελειώματα, σε κάθε ματς έχει 1-2 φάσεις που για λίγο δεν του κάνει το χατίρι η μπάλα και φαίνεται πως δουλεύει και σε άλλα πράγματα» τόνισε αρχικά.

«Η Φορτούνα μπορεί να πληρώσει τη ρήτρα της Νόριτς, 5-6 εκατομμύρια είναι το ποσό, μόνο αν καταφέρει να πάρει την άνοδο. Αλλιώς αν δεν ανέβει ίσως να μειώσει το μπάτζετ της. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα τον αγοράσει. Πιστεύω πως αν η Φορτούνα δεν ανέβει, θα τον αγοράσει και θα τον πουλήσει σε άλλη ομάδα. Η Γκλάντμπαχ έχει ρωτήσει για τον Τζόλη, είναι κοντά με το Ντίσελντορφ και δεν θα χρειαστεί καν να μετακομίσει ο Χρήστος. Οι Γερμανοί δεν θα τον αφήσουν να φύγει έτσι εύκολα από το γερμανικό ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή ο Τζόλης είναι ο ηγέτης της Φορτούνα Ντίσελντορφ» ολοκλήρωσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags