Facebook Pixel Κόπηκε από την Εθνική γνωστός άσος λόγω κατηγοριών για ρατσιστική επίθεση
| 2024-03-18 17:19:00

Ραγδαίες εξελίξεις - Κόπηκε από την Εθνική κορυφαίος άσος λόγω κατηγοριών για ρατσιστική επίθεση

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις - Κόπηκε από την Εθνική κορυφαίος άσος λόγω κατηγοριών για ρατσιστική επίθεση

Σοβαροί μπελάδες για τον διεθνή ποδοσφαιριστή!

Εκτός Εθνικής Ιταλίας τέθηκε ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι, μετά την καταγγελία του Ζουάν Ζεσούς της Νάπολι πως ο αμυντικός της Ίντερ τον αποκάλεσε "νέγρο".

Μέχρις ότου διαλευκανθεί λοιπόν το περιστατικό και «προκειμένου να διασφαλιστεί η γαλήνη στην εθνική ομάδα», όπως τόνισε η ομοσπονδία, αποφασίστηκε ν’ αποκλειστεί από την αποστολή των φιλικών με Βενεζουέλα και Εκουαδόρ στις ΗΠΑ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ποδοσφαιριστής Φραντσέσκο Ατσέρμπι, που έφτασε σήμερα το πρωί στην εθνική ομάδα στη Ρώμη, εξήγησε στον προπονητή Λουτσιάνο Σπαλέτι και στους συμπαίκτες του, όπως απαιτείται, την εκδοχή του για τη φερόμενη ρατσιστική επίθεση για την οποία τον κατηγόρησε ο Ζουάν Ζεσούς κατά τη διάρκεια του αγώνα Ίντερ-Νάπολι.

Από την αναφορά του αμυντικού της Ίντερ προέκυψε ότι δεν υπήρχε συκοφαντική, εξευτελιστική ή ρατσιστική πρόθεση από την πλευρά του.

Ωστόσο, συμφωνήθηκε να αποκλειστεί ο Ατσέρμπι από τη λίστα των παικτών που θα κληθούν για τα δύο επόμενα φιλικά που είναι προγραμματισμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να διασφαλιστεί η απαραίτητη γαλήνη στην εθνική ομάδα και για τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος θα επιστρέψει σήμερα στην ομάδα του.

Ως αποτέλεσμα, κλήθηκε ο αμυντικός της Ρόμα, Τζιανλούκα Μαντσίνι, ο οποίος ήταν ήδη μέρος της λίστας πριν από την κλήση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο μεταγραφές το καλοκαίρι ο Τζόλης - Βολιδοσκόπηση από μεγάλη ελληνική ομάδα - Ξέφυγε η τιμή του!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags