Facebook Pixel Ξεκάθαρος ο Γκέκας: "Τελικός των τελικών με Γεωργία"
| 2024-03-26 14:38:00

Ξεκάθαρος ο Γκέκας: "Τελικός των τελικών με Γεωργία" - Που υπερτερεί η Εθνική μας

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Γκέκας: "Τελικός των τελικών με Γεωργία" - Που υπερτερεί η Εθνική μας

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στο κρίσιμο παιχνίδι της Γαλανόλευκης με τη Γεωργία για τα play off του Nations League.

Φάνης Γκέκας: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην Έλληνας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι της Εθνικής μας κόντρα στην Γεωργία. Ένα παιχνίδι «τελικός των τελικών» όπως το χαρακτήρισε, εκτιμώντας παράλληλα πως η «γαλανόλευκη» θα βρεθεί στη Γερμανία και στο Euro 2024.

Για το αν η Εθνική είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα και να βρεθεί στη Γερμανία: «Πάμε Γερμανία, δεν υπάρχει κάτι άλλο πλέον. Όλοι είμαστε έτοιμοι για αυτό!»

Για το αν η καυτή ατμόσφαιρα των Γεωργιανών μπορεί να επηρεάσει τη «γαλανόλευκη»: «Πιο πολύ επηρεάζει τους Γεωργιανούς γιατί τους γεμίζει άγχος ότι πρέπει να πιάσουν μια πολύ καλή απόδοση. Και εμείς έχουμε άγχος γιατί είναι ένα παιχνίδι που το περιμένουμε πάνω από μια δεκαετία πως και πως. Αυτό το ματς είναι ο τελικός των τελικών. Οι Γεωργιανοί θα έχουν την βοήθεια του κόσμου, αλλά αν κάτι πάει στραβά θα έχουνε περισσότερο άγχος».

Για το πως εκτιμά πως θα είναι το κλίμα στα αποδυτήρια: «Νομίζω ότι τα αποδυτήρια θα είναι ευδιάθετα και λόγω της μεγάλης νίκης με το Καζακστάν, αλλά δεν θα μείνουν εκεί. Τα παιδιά έχουν καταλάβει τη σημασία του παιχνιδιού. Θα είναι μεν αισιόδοξοι όμως θα είναι και συγκρατημένοι, γιατί είναι ένα παιχνίδι στην έδρα του αντιπάλου, σε ένα γεμάτο γήπεδο με 55.000 οπαδούς. Θα προσπαθήσουμε να αποβάλουμε το άγχος μέσα από τα αποδυτήρια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να πάει εκεί που θέλουμε και μπορούμε να το σπάσουμε».

Για το γεγονός ότι ο Πογιέτ πιθανότατα θα διατηρήσει την ίδια εντεκάδα με το Καζακστάν: «Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει, αλλά εντεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Σε ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι επιβάλλεται. Όλα τα παιδιά έχουνε παίξει τέτοια μεγάλα παιχνίδια και είναι προετοιμασμένα για παν ενδεχόμενο».

Τέλος, για το που υπερτερεί η Εθνικής μας έναντι αυτής της Γεωργίας: «Πλέον είμαστε ομάδα! Είμαστε ομάδα και το έχουν καταλάβει όλοι!», είπε ο Φάνης Γκέκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φεύγω από τον ΠΑΟΚ"! Το ανακοίνωσε κορυφαίο όνομα στα αποδυτήρια - Ούτε "Ντέλιας" ούτε Κουλιεράκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags