Facebook Pixel Τρομερή κίνηση και δήλωση από Άμπελ Φερέιρα
| 2024-03-29 17:14:00

Τρομερή κίνηση από Άμπελ Φερέιρα: "Το πρόβλημα στην κοινωνία μας είναι η απουσία αξιών"

Sportdog Team
Τρομερή κίνηση από Άμπελ Φερέιρα: "Το πρόβλημα στην κοινωνία μας είναι η απουσία αξιών"

Ένα ιδιαίτερο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια  παρουσίασε ο Άμπελ Φέρειρα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της Παλμέιρας, εξηγώντας ότι θα τα χρησιμοποιήσει γιατί θέλει να προωθήσει μια εκστρατεία κατά του μίσους.

Άμπελ Φερέιρα: Ένα ιδιαίτερο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια  παρουσίασε ο Άμπελ Φέρειρα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της Παλμέιρας, εξηγώντας ότι θα τα χρησιμοποιήσει γιατί θέλει να προωθήσει μια εκστρατεία κατά του μίσους: «Η πρόθεσή μου ήταν να τα φέρω να δω αν κάποιος έκανε αυτή την ερώτηση. Χαίρομαι που την έκαναν. Αυτό ξεπερνά πολύ το ποδόσφαιρο», ξεκίνησε ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και συνέχισε: 

«Η Παλμέιρας είναι ένα όχημα στο οποίο μπορούμε να καθρεφτίσουμε τον εαυτό μας. Είναι ένας σύλλογος που δείχνει αλληλεγγύη και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Αυτά τα αθλητικά παπούτσια, υπογεγραμμένα από όλους τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, θα τα δημοπρατήσω στην ιστοσελίδα της Παλμέιρας και σκέφτηκα να τα φέρω για να τα προωθήσω. Μετά θα δούμε σε ποιον θα δωρίσουμε τα χρήματα.

Πάει πολύ πέρα ​​από το ποδόσφαιρο. Είμαστε όλοι διαφορετικοί, είμαστε όλοι ίδιοι, δεν υπάρχει φυλή, χρώμα, φύλο, είμαστε όλοι ένα. Μερικές φορές πρέπει να σκεφτόμαστε πέρα ​​από αυτό που βλέπουμε. Αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο από το ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα στην κοινωνία μας είναι η απουσία αξιών: σεβασμός, αλληλεγγύη, βοήθεια», είπε ο Άμπελ Φερέιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίος ξένος δεν τα βρίσκει με ΠΑΟ, τον… περιμένει ο Ολυμπιακός - "Σύννεφα" και για Βιλντόζα στο ΟΑΚΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags