Facebook Pixel Έξαλλοι στην Κλουζ με Ταχτσίδη
| 2024-04-04 14:04:00

Έξαλλοι στην Κλουζ με Ταχτσίδη - Τον κατηγορούν ότι πήρε επίτηδες κίτρινη για να πάει στον Βέρτη!

Sportdog Team
Έξαλλοι στην Κλουζ με Ταχτσίδη - Τον κατηγορούν ότι πήρε επίτηδες κίτρινη για να πάει στον Βέρτη!

Ρεπορτάζ από την Ρουμανία αναφέρει ότι η η Κλουζ είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένη με την συμπεριφορά του Έλληνα μέσου, που φαίνεται να τελειώνει από την ομάδα.

Στην πόρτα της εξόδου από την Κλουζ βρίσκεται ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, παρότι αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας. Ο λόγος είναι η συμπεριφορά του Έλληνα χαφ το τελευταίο διάστημα.

Ο σύλλογος και οι συμπαίκτες του είναι έξαλλοι μαζί του, με αφορμή μια κόκκινη κάρτα που πήρε στην πρόσφατη αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στην Κορβινούλ (ομάδα 2ης κατηγορίας), αφού άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες από το 11ο λεπτό, με αποτέλεσμα τον οδυνηρό και ντροπιαστικό αποκλεισμό με σκορ 4-0.

Σύμφωνα, πάντως, με το δημοσίευμα της ρουμανικής "fanatik", υπάρχει κι ένας ακόμη λόγος που φέρεται να έχει φέρει στο... αμήν τους ιθύνοντες της Κλουζ για τον πρώην άσο της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, σε μια αναμέτρηση της Κλουζ με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου στις 10 Φεβρουαρίου, ο 33χρονος πήρε κίτρινη κάρτα ενώ ήταν στον πάγκο, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί καθώς συμπλήρωσε τις τέσσερις.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Ταχτσίδης πήρε επίτηδες κίτρινη, καθώς δεν ήθελε να παίξει στο επόμενο εκτός έδρας ματς με την Κραϊόβα, ώστε να μη χάσει τη συναυλία του φίλου του και γνωστού τραγουδιστή Νίκου Βέρτη, που θα ερχόταν εκείνες τις μέρες στην Ρουμανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήρε θέση ο Βαρούχας για Λεωφόρο: "Γι’ αυτό μέτρησε το γκολ του Μπακασέτα" - Τι είπε για το γκολ της ΑΕΚ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags