Facebook Pixel Sportdog.gr | Τραγωδία στην Αργεντινή: Παίκτρια ποδοσφαίρου στραγγαλίστηκε από τον σύζυγό της, που μετά αυτοκτόνησε (Vid)
| 2024-04-09 10:55:00

Τραγωδία στην Αργεντινή: Παίκτρια ποδοσφαίρου στραγγαλίστηκε από τον σύζυγό της, που μετά αυτοκτόνησε (Vid)

Sportdog Team
Τραγωδία στην Αργεντινή: Παίκτρια ποδοσφαίρου στραγγαλίστηκε από τον σύζυγό της, που μετά αυτοκτόνησε (Vid)

Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά, ένα 7χρονο αγοράκι και ένα κοριτσάκι 5 ετών.

Είδηση σοκ από την Αργεντινή, καθώς η παίκτρια ποδοσφαίρου και μοντέλο, Φλορένσια Σουζάνα Γκουινασού, δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Αγκουστίν Νότο, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η 30χρονη, που το Νοέμβριο είχε καταθέσει αίτηση για περιοριστικά μέτρα κατά του 32χρονου, βρέθηκε στραγγαλισμένη στο σπίτι της από τον ίδιο, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού. Κι όλα αυτά, ενώ στο διπλανό δωμάτιο ήταν ο 7χρονος γιος τους, έχοντας επίσης και ένα κοριτσάκι 5 ετών, που το Σαββατοκύριακο του φονικού ήταν στο σπίτι της γιαγιάς της.

Οι γείτονες ειδοποίησαν τις αρχές όταν βρήκαν το σημείωμα του δράστη και αυτόχειρα, ο οποίος ανέφερε «καλέστε την αστυνομία, το παιδί είναι μόνο του».

Η Γκουινασού αγωνιζόταν στην Αρχεντίνο ντε Μεντόσα, ενώ παράλληλα εργαζόταν ως μοντέλο, έχοντας συνεργασία με διάφορες φίρμες και πάνω από 24.000 followers στο Instagram. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags