Facebook Pixel Έπαθε... Λουτσέσκου ο Κονσεϊσάο: "Τα έχουν βάλει με τον Βορρά"
| 2024-04-15 07:15:00

Έπαθε... Λουτσέσκου ο Κονσεϊσάο: "Τα έχουν βάλει με τον Βορρά της Πορτογαλίας"

Sportdog Team
Έπαθε... Λουτσέσκου ο Κονσεϊσάο: "Τα έχουν βάλει με τον Βορρά της Πορτογαλίας"

Απίστευτο ξέσπασμα από τον προπονητή της Πόρτο κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του μετά την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στη Φαμαλικάο για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας.

Σέρτζιο Κονσεϊσάο: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Πορτογάλο τεχνικό της Πόρτο, που θυμίζοντας... Ραζβάν Λουτσέσκου τα έβαλε με όλους μετά την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στη Φαμαλικάο, τονίζοντας μάλιστα στις δηλώσεις του ότι υπάρχει προσπάθεια να βγάλουν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη τον Βορρά της χώρας.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους μας, οι οπαδοί μας έχουν το δικαίωμα να σφυρίζουν και να μας κριτικάρουν επειδή δεν κερδίσαμε. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Είναι περίεργο που την προηγούμενη εβδομάδα μας χειροκρότησαν μετά την ήττα από την Γκιμαράες. Είμαι συνηθισμένος από ένα απαιτητικό και παθιασμένο κοινό. Βλέπουμε τι γίνεται στα άλλα παιχνίδια, υπάρχουν καταστάσεις με αποβολές, έχουν αποβάλλει εύκολα παίκτες μας. Δεν θέλω να συζητήσω άλλο για αυτές τις καταστάσεις, έχουμε κάνει τα λάθη μας. Σήμερα είναι εύκολο, απλό και νομίζω πως προσπαθούν να βγάλουν τον Βορρά εκτός επιτυχιών στον ποδοσφαιρικό χάρτη, στην Πορτογαλία και στην Ευρώπη», είπε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το σχέδιο Αταμάν για τον νέο Παναθηναϊκό - Φεύγουν 5+2, τέλος 3 Έλληνες - Υπογράφει top όνομα, Εφές για Ναν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags