Facebook Pixel Συνέντευξη Τύπου Δούκα, Ερασιτέχνη ΠΑΟ για Βοτανικό
| 2024-04-17 05:41:00

Συνέντευξη Τύπου Δούκα, Ερασιτέχνη ΠΑΟ για Βοτανικό - Έρχεται συζήτηση για τα μέλη του Ερασιτέχνη

Sportdog Team
Συνέντευξη Τύπου Δούκα, Ερασιτέχνη ΠΑΟ για Βοτανικό - Έρχεται συζήτηση για τα μέλη του Ερασιτέχνη

Απαντήσεις σχετικά με το νέο γήπεδο των Πρασίνων και τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν πρόκειται να δοθούν τόσο από τον Δήμαρχο Αθηναίων, όσο και από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, σε συνέντευξη Τύπου όπως ανακοινώθηκε.

Παναθηναϊκός: Πολύ σημαντική εξέλιξη ώστε να γίνουν γνωστές οι εξελίξεις σχετικά με την κατασκευή του γηπέδου των Πρασίνων στον Βοτανικό, μιας και όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (19/4) τόσο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Παναγιώτης Μαλακατές, όσο και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, ενώ θα προγραμματιστεί και συζήτηση για τα μέλη του Τριφυλλιού στο κλειστό γυμναστήριο "Π. Γιαννακόπουλος".

"Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Χάρης Δούκας θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Αθηνών την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 13:00 για το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης.

Ο Σύλλογος γνωστοποιεί επίσης ότι σχετικά με το αίτημα μελών του Συλλόγου για ανοικτή συζήτηση, θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» την εβδομάδα μετά το Πάσχα, παρουσία και του Δημάρχου Αθηναίων κ. Χάρη Δούκα", ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό αρπάχτηκαν Ιωαννίδης-Τσιλούλης! - "Έφτασες 30 για να γίνει παίκτης" - "Καρφάρα" Φώτη για ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags