Facebook Pixel Στροφή από Μεντιλίμπαρ: "Τώρα Άστον Βίλα για την πρόκριση"
| 2024-04-28 19:36:00

Στροφή από Μεντιλίμπαρ: "Τώρα Άστον Βίλα για την πρόκριση"

Sportdog Team
Στροφή από Μεντιλίμπαρ: "Τώρα Άστον Βίλα για την πρόκριση"

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν χωρίς πρόβλημα της Λαμίας και ο Βάσκος τεχνικός στις δηλώσεις του έδωσε το σύνθημα ενόψει του κρίσιμου πρώτου παιχνιδιού κόντρα στην αγγλική ομάδα.

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ο Ολυμπιακός πήρε μία εύκολη νίκη με 4-1 επί της Λαμίας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των play off της Super League και ο Βάσκος τεχνικός στις δηλώσεις του ανέφερε ότι πλέον το ενδιαφέρον έχει στραφεί στους δύο ημιτελικούς με την Άστον Βίλα στο Conference League.

Για το τι κρατάει από το ματς: "Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε. Μετά το τέλος μπορεί να φαίνεται κάτι απλό, ωστόσο ήταν αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Το καταφέραμε και τώρα το μυαλό μας ξεκινάει να σκέφτεται τα δύο ματς με την Άστον Βίλα για να προκριθούμε στον τελικό και στη συνέχεια τρία πάρα πολύ σημαντικά παιχνίδια για να τα καταφέρουμε όσο καλύτερα μπορούμε".

Για τις πρώτες σκέψεις για το πρώτο ματς με την Άστον Βίλα: "Καταρχήν πρέπει να ξεκουραστούμε και να κάνουμε την αποκατάστασή μας για τους παίκτες που έπαιξαν σήμερα και στη συνέχεια όλη η συγκέντρωσή μας. Δεν θα χρειαστεί πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πείσω τους ποδοσφαιριστές να συγκεντρωθούν σ' αυτό το μεγάλο παιχνίδι, γιατί όλος ο κόσμος νομίζει ότι θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα αυτό τον σημαντικό αγώνα", είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκαρντ-δυναμίτη από NBA ο ΠΑΟ - Νέα μεταγραφή από Euroleague ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags