Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα δώσουν μάχη για να πάρουν την 4η θέση και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να έχει τελικά πέντε ομάδες του χρόνου στην Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί των Πειραιωτών εξασφάλισαν την έξοδο στην Ευρώπη (είτε στα προκριματικά του Champions League ως πρωταθλητής, είτε σε αυτά του Conference League), ενώ το ίδιο συμβαίνει με την ΑΕΚ και ανάμεσα σε αυτούς τους δύο αναμένεται να είναι και ο φετινός πρωταθλητής της Super League.

H 4η θέση δεν δίνει το εισιτήριο για το Conference League εφόσον ο Άρης κατακτήσει το Κύπελλο απέναντι στον Παναθηναϊκός! Όμως, αν ο Ολυμπιακός τερματίσει 4ος, ο Παναθηναϊκός 3ος και ο Άρης πάρει το Κύπελλο, τότε η Ελλάδα θα έχει πέντε εκπροσώπους στην Ευρώπη εφόσον οι ερυθρόλευκοι κατακτήσουν το Conference League. Μόνο έτσι θα δοθούν στην Ελλάδα πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια!

Ο πρωταθλητής Ελλάδας θα παίξει στον δεύτερο προκριματικό του Champions League στις 23-24 και 30-31 Ιουλίου. Αν είναι η ΑΕΚ ή ο Παναθηναϊκός θα είναι στους αδύναμους, ενώ αν είναι ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ θα είναι στους ισχυρούς. Οι άλλες δύο ομάδες θα παίξουν στον δεύτερο προκριματικό του Conference League, στις 25 Ιουλίου και 1 Αυγούστου. Η Κυπελλούχος ομάδα θα συμμετάσχει στο Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Λάθη Μεντιλίμπαρ με ΠΑΟΚ, έχασε με κάτω τα χέρια - Όλοι εναντίον της ΑΕΚ"