Πεπεισμένος ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης έχει ήδη εξασφαλίσει την προεδρία της ΕΠΟ εμφανίστηκε ο Βίκτωρ Μητρόπουλος.

Μιλώντας στο Μetropolis 95.5, o άλλοτε διοικητικός παράγοντας έκανε λόγο για τελειωμένη υπόθεση σε ό,τι αφορά την εκλογή του Μ. Γκαγκάτση, περιμένοντας από εκείνον να δείξει ότι πρεσβεύει κάτι διαφορετικό στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει δεύτερος υποψήφιος, η εκλογή του Μάκη Γκαγκάτση είναι τελειωμένη. Οι πιο πρόχειροι υπολογισμοί είναι 48 ψήφους ο Βορράς και 26 ο Νότος, κάτι το οποίο αναμένεται να αυξηθεί και υπέρ του Βορρά, άρα το έργο έχει τελειώσει. Από εκεί και πέρα, θα εκλεγεί προκειμένου να δείξει τι πρεσβεύει και τι μπορεί να κάνει.

Η αλήθεια είναι πικρή, γιατί τα τελευταία 30 χρόνια όλες οι εκλογές της ΕΠΟ χειραγωγούνται. Πάντα οι ισχυροί, από εποχή Βαρδινογιάννη το 1975 και μετά, επιβάλλουν τα δικά τους θέλω. Το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει πάντα είναι η καχυποψία που υπάρχει, και δικαίως υπάρχει, γιατί κάποιοι μένουν ατιμώρητοι όταν κάνουν εγκλήματα. Είναι κρίμα γιατί βλέπουμε το καλύτερο σπορ που μας συγκλόνισε φέτος, έχουμε γήπεδα που φτιάχνονται και φτιάχνονται, όπως η Οpap Arena, που είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Ευρώπης.

Εγώ έχω ασκήσει μεγάλη κριτική στον Μάκη Γκαγκάτση και στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή τη στιγμή ανοίγει ένας δρόμος. Ας δείξει τι πρεσβεύει και την αξία του», δήλωσε ο Β. Μητρόπουλος.