«Η Γερμανία στο ξεκίνημα έδειξε τα δόντια της και νομίζω ότι θα τα πάει καλά. Περιμένω και άλλους αγώνες για βγάλω συμπεράσματα. Βγαίνει η κούραση, όσο κίνητρο και να έχει μία ομάδα, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι φορτωμένοι. Θα παίξει ρόλο και η κούραση. Η Κροατία και η Αγγλία έχουν χάσει τα πατήματά τους γιατί είναι στα κόκκινα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η Αργεντινή ξεκίνησε άσχημα στο Μουντιάλ και στη συνέχεια έφτασε στην κατάκτηση. Οπότε όλα είναι σχετικά. Η Αγγλία διανύει την καλύτερή της περίοδο σχετικά με τις μονάδες που έχει. Νομίζω θα τα πάει στη συνέχεια καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει σημείωσε: «Είναι πολλοί. Ο Μπέλιγχαμ στην πρώτη του χρονιά στην Ρεάλ έκανε σπουδαία πράγματα και βλέπουμε ότι είναι σημαντικός και στην Εθνική. Ισως τον έχει βοηθήσει η φανέλα της Ρεάλ, πήρε αυτοπεποίθηση και αυτό είναι πολύ σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο Γιαμάλ καταλαβαίνουμε ότι θα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Δεν θέλω να πω ότι θα φτάσει τους Μέσι και Ρονάλντο, αλλά θα είναι, σίγουρα, σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Κατέληξε λέγοντας: «Η σχολή των Σέρβων είναι απίστευτη. Απλά είναι λίγο περίεργη η νοοτροπία τους αν δεν τους κάτσει το παιχνίδι. Η Εθνική μας ομάδα έπρεπε να είναι στο Euro 2024, θα μπορούσαμε να δώσουμε περισσότερα στα προκριματικά. Οι άλλες ομάδες βλέπεις ότι δεν έχουν κάτι περισσότερο από την δική μας. 

Ο Γιοβάνοβιτς είναι κατάλληλος για την Εθνική μας, είναι μεγάλη προσωπικότητα και σαν προπονητής και σαν άνθρωπος. Δεν έχει δώσει δικαίωμα και νομίζω ταιριάζει. Ίσως χρειαστεί χρόνος, αλλά θα τα πάει καλά. Υπάρχει ταλέντο στους Έλληνες παίκτες, ένα πάντρεμα των παλιών με τους νέους θα ήταν καλό».