Μπλεξίματα προέκυψαν για τον Πέδρο Ενρίκε, τον άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ, στο Σάο Πάουλο της Βραζιλίας.

Ο νυν μεσοεπιθετικός της Κορίνθιανς πρωταγωνίστησε σε ένα άσχημο περιστατικό, καθώς οδηγούσε μεθυσμένος και έπεσε πάνω σε είσοδο σπιτιού, προκαλώντας σημαντικές ζημιές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «globo», ο 34χρονος άσος ήταν μαζί με τον Κάρλος Μιγκέλ στο όχημα, με τον δεύτερο να έχει κάνει ένα πάρτι για τη μεταγραφή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ και με αμφότερους να αποχωρούν από αυτό σε όχι και τόσο νηφάλια κατάσταση.

Έτσι, ενεπλάκησαν στο τροχαίο ατύχημα και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ζήτησε ως αποζημίωση 10.000 βραζιλιάνικα ρεάλ (περίπου 1.700 ευρώ).

Παράλληλα, οι δύο παίκτες εθεάθησαν να συνομιλούν με τον ιδιοκτήτη, όμως όταν έφτασε η Αστυνομία στο χώρο του περιστατικού είχαν ήδη φύγει, αντιμετωπίζοντας πια τις κατηγορίες της σωματικής απειλής, της αδικαιολόγητης αποχώρησης από το σημείο του τροχαίου ατυχήματος, της οδήγησης σε κατάσταση μέθης και της πρόκλησης ζημιών.

Από την πλευρά του, πάντως, ο Πέδρο Ενρίκε σε ανάρτησή του στο instagram ανέλαβε την ευθύνη, επισημαίνοντας πως αυτό το συμβάν «δίνει στους ανθρώπους κάτι να ασχολούνται. Δεν είναι του στυλ μου, και πότε δεν ήταν, να μπαίνω σε αντιδικίες.

Έχω μια καθαρή καριέρα που μιλά από μόνη της. Ο δικηγόρος μου έχει αναλάβει την υπόθεση και εγώ είμαι πλήρως αφοσιωμένος στο αυριανό ματς» (σ.σ. η Κορίνθιανς παίζει με τη Βιτόρια Μπαΐα).

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr