Έλαμψαν στην Εθνική Ελπίδα τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού. Η πρόσφατη αναμέτρηση με την Κροατία μπορεί να συνοδεύτηκε από ήττα και αποκλεισμό, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε μεγάλη μαχητικότητα. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0, ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος του ημίχρονου και δέχτηκε ένα γκολ στο τέλος. Τα δύο γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν δύο ερυθρόλευκοι, ενώ υπήρχε και συμμετοχή τρίτου με ασίστ.

«Τρελαίνουν την Ευρώπη Κωστούλας και Μουζακίτης - Πάρτι κατασκόπων, αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο οποίος αποθεώνει τους πιτσιρικάδες που πέρσι κατέκτησαν με την Κ-19 το Youth League.

«Τουλάχιστον έξι σκάουτερς από τη Γερμανία και την Ισπανία έβαλαν στο σημάδι τα αστεράκια του θρύλου και τα έχουν θέσει υπό στενή παρακολούθηση. Ποια στοιχεία δίνουν τεράστια προοπτική στους δύο 17χρονους και ο τρίτος που μπήκε στην ατζέντα», αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Τί έκαναν οι ερυθρόλευκοι στο ματς και ποιός είναι ο τρίτος που μπήκε στην εξίσωση; Στο 45’+3’ ο Κωστούλας με άπιαστη κεφαλιά από σέντρα του Μουζακίτη μείωσε σε 2-1, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μπακούλας από ασίστ του Κουρφαλίδη, ισοφάρισε σε 2-2.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, Κωστούλας, Μουζακίτης και Μπακούλας είναι τα ονόματα που σημείωσαν οι σκάουτερς. Για τον τελευταίο άλλωστε σας επισημάναμε στη στήλη "MyhBuster", ότι θα δημιουργήσει πονοκέφαλο στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, λόγω του τέρματος που πέτυχε στον αγώνα με την Εθνική Ελπίδων με την Κροατία.