Η Μπάγερν ήταν κυρίαρχη στην αναμέτρηση με τη Βόλφσμπουργκ και θα μπορούσε να προηγηθεί στο 3ο λεπτό αν ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ δεν έχανε μία απίστευτη ευκαιρία (εξ επαφής σουτ στο δοκάρι). Τελικά ο Γερμανός μέσος εξιλεώθηκε στο 24ο λεπτό με κοντινή προσπάθεια, έπειτα από γύρισμα του Ριμπερί. Από ασίστ του τελευταίου προήλθε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του Χάινκες, το οποίο σημειώθηκε με καρφωτή κεφαλιά του Μάντζουκιτς. Οκτώ λεπτά αργότερα (στο 65') ο Κροάτης επιθετικός έγινε αποδέκτης μιας σέντρας ακριβείας του Λαμ και με νέα κεφαλιά έγραψε το το τελικό 3-0.

Πολύ σκληρό καρύδι αποδεικνύεται η Άιντραχτ, η οποία μπορεί να μην νίκησε για πέμπτο σερί ματς, αλλά αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την πρωταθλήτρια Ντόρτμουντ παρότι έχανε 2-0. Μέσα σε ένα τετράλεπτο η ομάδα του Κλοπ είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων (στο 24' με τον Πίστσεκ και στο 28' με εκπληκτική προσπάθεια του Ρόις). Με το ίδιο νόμισμα, όμως, απάντησαν οι γηπεδούχοι. Στο 49' ο Άιγκνερ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή μείωσε, ενώ στο 51' ο Ινούι έφερε το ματς στα ίσα. Η χαρά των παικτών της Άιντραχτ δεν κράτησε πολύ, αφού στο 54' ο Γκέτζε ξανάδωσε το προβάδισμα στην κάτοχο του τίτλου, αλλά εκείνος που είπε την τελευταία λέξη ήταν ο Άντερσον με κεφαλιά στο 73'. Τα τελευταία λεπτά σημαδεύθηκαν από την εκπληκτική απόκρουση του Σβέγκλερ στο ανάποδο ψαλίδι του Λεβαντόφσκι και την αποβολή του Κλοπ στο 93'.

Η Σάλκε επικράτησε με 3-0 της Μάιντς, έχοντας σκόρερς τους Φαρφάν, Χόλτμπι και Πούκι, ενώ η Φορτούνα Ντίσελντορφ επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ.

ΣΑΛΚΕ: Ούνερσταλ, Ουτσίντα, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Χέβεντες, Φουχς, Χέγκερ, Νόισταντερ, Χόλτμπι, Φαρφάν, Αφελάι, Χούντελααρ.

Ο Στέλιος Μαλεζάς ήταν ξανά βασικός και το εντυπωσιακό σερί συνεχίζεται, καθώς η Φορτούνα στα πρώτα πέντε ματς του πρωταθλήματος δεν έχει δεχτεί γκολ.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Μπάγερν Μονάχου - Βόλφσμπουργκ 3-0

(24' Σβαϊνστάιγκερ, 57', 65' Μάντζουκιτς)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ντόρτμουντ 3-3

(49' Άιγκνερ, 51' Ινούι, 73' Άντερσον / 24' Πίστσεκ, 28' Ρόις, 54' Γκέτζε)

Σάλκε - Μάιντζ 3-0

(21' πέν. Φαρφάν, 81' Χόλτμπι, 89' Πούκι)

Γκρόιτερ Φιρτ - Φορτούνα Ντίσελντορφ 0-2

(26' Φινκ, 33' Ίλσο)

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου

Γκλάντμπαχ - Αμβούργο (21:00)

Άουγκσμπουργκ - Μπάγερ Λεβερκούζεν (21:00)

Ανόβερο - Νυρεμβέργη (21:00)

Φράιμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης (21:00)

Στουτγκάρδη - Χόφενχαϊμ (21:00)