Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, απείλησαν με το... καλησπέρα με τους Ράφαελ (1') και Κρούζε (8'), ζήτησαν – σωστά – πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μαρσέλο στον Χέρμαν και τελικά πήραν γρήγορα το προβάδισμα που δικαιούνταν. Στο 20' ο Ράφαελ έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Κρούζε άνοιξε το σκορ. Κράμερ (22') και Χέρμαν (35') απείλησαν, με τον Ντιούφ να χάνει την σημαντικότερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 43'.

Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τον Σλόμκα και τους παίκτες του. Μόλις στο 51' μετά από πανέμορφη πάσα του Χέρμαν, ο Κράμερ «κρέμασε» τον Τσίλερ, όμως ο Σανέ έσωσε πάνω στην γραμμή. Μετά από 2', όμως, ο Κράμερ πέτυχε το γκολ που άξιζε μετά από φάση διαρκείας για το 2-0, που ουσιαστικά τελείωσε και το παιχνίδι.

Στο 66' ο Κρούζε μπήκε στην περιοχή, ο Σακάι έκανε χέρι και ο διαιτητής Ντρέες έδωσε το πέναλτι, με το οποίο ο Ντάεμς έκανε το τελικό 3-0. Στο 74' ο Ράφαελ έχασε μεγάλη ευκαιρία και για το 4-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόνο στο 82', όταν ο Τερ Στέγκεν με εκπληκτική διπλή απόκρουση κράτησε το μηδέν στα σουτ των Σόμπιχ και Ντιούφ.

Πηγή: gazzetta.gr