Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης μετά και την ολοκλήρωση της σημερινής τελευταίας αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα υποβιβάστηκε με… κάθε επισημότητα, κάτι που ίσως επηρεάσει τα μεταγραφικά πλάνα του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάνε εδώ και πάρα πολύ καιρό τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος δεν θα παραμείνει στην Άιντραχτ, καθώς δεν θέλει να παίξει στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Οι Πειραιώτες έχουν ήδη προσεγγίσει τον διεθνή μπακ, ωστόσο επιθυμία του παίκτη ήταν να ολοκληρωθούν πρώτα οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις και μετά να μιλήσει για το μέλλον του. Ωστόσο, μετά τον υποβιβασμό της Φρανκφούρτης ο δρόμος για το Λιμάνι… ανοίγει διάπλα.

Βέβαια, οι Πειραιώτες οφείλουν να βιαστούν, καθώς σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ για τον Τζαβέλλα ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες από την Μπουντεσλίγκα, όπως η Νυρεμβέργη.

Στην Άιντραχτ όμως αγωνίζονται και άλλοι δύο Έλληνες, ο Γκέκας και ο Αμανατίδης. Και μπορεί ο δεύτερος να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν γυρίζει στην Ελλάδα, ωστόσο ο πρώτος… πετάει την σκούφια του για Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μελετήσει την περίπτωσή του και τον έχουν στα υπόψιν του, αν και προηγούνται άλλοι για την επίθεση…