Αυτά γίνονται όταν εκνευρίζεται η Μπάγερν... 

Οι Βαυαροί ήταν ισοπεδωτικοί στο ματς με την Ντόρτμουντ και απάντησαν με τον πιο ηχηρό τρόπο μετά την ήττα τους με 1-0 από την Χόφενχαϊμ.

Μόλις στο 4' ο Ριμπερί άνοιξε το σκορ για την Μπάγερν, ύστερα από τρομερή συνεργασία των Ρόμπεν, Αλκάνταρα και Λαμ, ενώ στο 10' ο Λεβαντόφσκι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η Ντόρτμουντ επέστρεψε στο ματς με απίθανη σουτάρα του Γκερέιρο στο 20', όμως η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν εντυπωσιακή. 

Στο 49' ο Ρόμπεν έκανε το 3-1 με την αγαπημένη του κίνηση, η οποία έριξε στο χορτάτι τον Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε με πέναλτι στο 68' και πάλι ο Λεβαντόφσκι.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Χάβι Μαρτίνεθ (74' Χούμελς), Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Βιδάλ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Ρόμπεν, Ριμπερί (74' Ντόουγκλας Κόστα), Λεβαντόβσκι (72' Κίμιχ).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπούρκι, Γκίντερ, Παπασταθόπουλος, Μπάρτρα, Γκονσάλο Κάστρο (46' Ρόντε), Ραφαέλ Γκερέιρο (69' Μίκελ Μερίνο), Πάσλακ, Σμέλτσερ, Ουσμάν Ντεμπελέ (59' Εμρέ Μορ), Πούλισιτς, Ομπαμεγιάνγκ.

Бавария - Боруссия Д 4:1. Обзор матча. Германия. Бундеслига 2016/17. 28 тур. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.