Bundesliga: Η Μπάγερν βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από την Άουγκσμπουργκ, αλλά με έναν Κίνγκσλεϊ Κομάν σε εκπληκτικό βράδυ έκανε την μεγάλη ανατροπή (2-3) και μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή.

Η Άουγκσμπουργκ ευτύχησε να προηγηθεί από το 13ο δευτερόλεπτο χάρη σε αυτογκόλ του Γκορέτσκα, και έκανε το 2-1 με Γι (23’), αμέσως μετά το γκολ της ισοφάρισης από τον Κομάν (17’).

Ωστόσο, οι Βαυαροί ακόμα και στις μέτριες βραδιές τους ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν από τέτοια παιχνίδια. Ο Κομάν ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου και με δεύτερο προσωπικό γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έκανε το 2-2 και άλλαξε όλη την ψυχολογία της αναμέτρησης.

Η Μπάγερν πίεσε στην επανάληψη και βρήκε τελικά το νικητήριο γκολ πάλι από ενέργεια που ξεκίνησε από τα πόδια του Κομάν. Ο Αλάμπα πήρε την δική του πάσα και με διαγώνιο σουτ από δύσκολη γωνία έκανε το 2-3 (60’) στην 9η νίκη στις 10 τελευταίες αγωνιστικές των Βαυαρών που μείωσαν στους δύο πόντους τη διαφορά από την κορυφή και θα πάνε με καλή ψυχολογία στην τιτανομαχία με την Λίβερπουλ.