Facebook Pixel Πιερ Κούντε: Σε αναμμένα... κάρβουνα στον Ολυμπιακό - Στον... αέρα το μέλλον του Κούντε - Ο αγώνας που κρίνει τα πάντα
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-21 10:48:00

Σε αναμμένα... κάρβουνα στον Ολυμπιακό - Στον... αέρα το μέλλον του Κούντε - Ο αγώνας που κρίνει τα πάντα

Sportdog Team
Σε αναμμένα... κάρβουνα στον Ολυμπιακό - Στον... αέρα το μέλλον του Κούντε - Ο αγώνας που κρίνει τα πάντα

Μπορεί ο Αφρικανός μέσος να αγωνίζεται δανεικός στην Μπόχουμ και να υπάρχει οψιόν αγοράς στη συμφωνία, όμως τα πάντα είναι στον... αέρα και τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga.

Πιερ Κούντε: "Ζωντανή" στην μάχη της παραμονής έμεινε η Μπόχουμ μιας και απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Χέρτα και τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική που παίζει με τη Λεβερκούζεν, όντας στην 5η θέση και στο +1 από τη Σάλκε που είναι στη θέση των μπαράζ και στο +3 από την Στουτγκάρδη, που έχει έναν αγώνα λιγότερο, και είναι στη ζώνη του υποβιβασμού.

Βέβαια οι εξελίξεις και αν τελικά η Μπόχουμ θα παραμείνει στην Bundesliga απασχολεί και τον Ολυμπιακό, λόγω της υπόθεσης του Πιερ Κούντε, μιας και ο Αφρικανός μέσος αγωνίζεται ως δανεικός στη γερμανική ομάδα και στη συμφωνία υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους δύο εκατ. ευρώ, όμως για να ολοκληρωθεί το deal θα πρέπει η γερμανική ομάδα να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φακούντο ο "εκλεκτός" στόπερ του Αλμέιδα, scouting 6 μήνες - Aggressive και... ακριβός - "Κονέ" και ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags