Facebook Pixel Bundesliga: Σαρωτικές Ντόρτμουντ και Στουτγκάρδη, "στραβοπάτημα" για Λειψία με δύο χαμένα πέναλτι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-07 18:58:00

Σαρωτικές Ντόρτμουντ και Στουτγκάρδη, "στραβοπάτημα" για Λειψία με δύο χαμένα πέναλτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Στη κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος με ματς περισσότερο ανέβηκε η εντυπωσιακή Στουτγκάρδη μετά από τη νίκη της με 3-1 επί της Βόλφσμπουργκ. Τρομερό ματς στην Βεστφαλία, όπου η Ντόρτμουντ επικράτησε 4-2 της Ουνιόν Βερολίνου. 0-0 στο Λειψία-Μπόχουμ, με τους "ταύρους" να χάνουν δύο πέναλτι!

Η Ντόρτμουντ δυσκολεύτηκε στο Α' μέρος, αλλά στην επανάληψη ανέβασε στροφές και πήρε τη σημαντική νίκη, στην έδρα της, επί της Ουνιόν Βερολίνου με 4-2, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Bundesliga. 

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της πρωτεύουσας ήταν ανταγωνιστική και κατάφερε να ισοφαρίσει αμέσως το γρήγορο γκολ του Φούλκρουγκ (7') με τον Γκόσενς (9') και στο 31ο λεπτό πήρε την πρωτοπορία στο σκορ με πέναλτι του Μπονούτσι. 

Στην επανάληψη όμως η Μπορούσια βελτίωσε την απόδοση της και πήρε τη νίκη με τα γκολ των Σλότεμπεργκ (49'), Μπραντ (54') και Ριέρσον στο 71΄. .

Από εκεί και πέρα η Στουτγkάρδη συνεχίζει να εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν, επικρατώντας με 3-1 της Βόλσφσμπουργκ με ηγέτη και σκόρερ τον Γκιρασί, που πέτυχε χατ τρικ, και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, η Ντάρμστατ πήρε σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα της Άουγκσμπουργκ (1-2), ενώ η Λειψία δεν μπόρεσε να νικήσει την Μπόχουμ (0-0).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags