Facebook Pixel Χρήστος Τζόλης: ’’Ο Τζόλης δε βγαίνει από την ενδεκάδα της Φορτούνα - Έχει πολύ... ΠΑΟΚ το Ντίσελντορφ’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-09 21:10:00

’’Ο Τζόλης δε βγαίνει από την ενδεκάδα της Φορτούνα - Έχει πολύ... ΠΑΟΚ το Ντίσελντορφ’’

Sportdog Team
’’Ο Τζόλης δε βγαίνει από την ενδεκάδα της Φορτούνα - Έχει πολύ... ΠΑΟΚ το Ντίσελντορφ’’

Ο Έλληνας άσος έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν στη Γερμανία και ηγείται της ομάδας του.

O δημοσιογράφος του Kicker, Γιώργος Βαβρίτσας, μίλησε στο Metropolis 95,5 για τον Χρήστο Τζόλη και ανέφερε πως έκανε την καλύτερη επιλογή πηγαίνοντας στη Φορτούνα το περασμένο καλοκαίρι. Παράλληλα, στάθηκε στην πόλη και τις ομοιότητες που έχει με την Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Τζόλη και τη μη κλήση του στην Εθνική ομάδα: «Αν απομονώσουμε μόνο το αγωνιστικό μπορούμε να αναρωτηθούμε γιατί δεν κλήθηκε, αλλά ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει και άλλα κριτήρια. Είναι νεαρός ο Τζόλης και αν συνεχίσει με αυτές τις εμφανίσεις κάποια στιγμή, θα κληθεί. Έχει 10 αγώνες στην λίγκα και 6 γκολ, έχει περίπου ανά 109’ γκολ.

Είναι μια μονάδα στη Φορτούνα που δεν μπορείς να την βγάλεις έξω από την αρχική ενδεκάδα, έχει κάνει 2-3 φανταστικά ματς, πέρα από ένα ματς που έπαιξε ως στράικερ δεν ήταν καλός με το Αμβούργο, δεν του βγήκε του προπονητή αυτό που δοκίμασε. Στα άλλα παίζει ως αριστερός εξτρέμ. Ανοίγει διαδρόμους για τους συμπαίκτες του, είναι πολύ επιδραστικός για το παιχνίδι της Φορτούνα και εύχομαι να διεκδικήσει την άνοδο για να μπορέσει η ομάδα να τον αποκτήσει. 

Αν συνεχίσει με αυτή την εικόνα ο Τζόλης, και δεν μπορέσει να τον πάρει η Φορτούνα τότε σίγουρα θα γίνει κίνηση από άλλη ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Εχει... πολύ ΠΑΟΚ και ελληνισμό το Ντίσελντορφ, είναι πιο μεγάλη η ελληνική κοινότητα, δεν υπάρχει Ελληνας ποδοσφαιριστής που είναι στη Γερμανία και να μην τον αγκαλιάσει η ελληνική κοινότητα. Ο Τζόλης πήγε στην κατάλληλη ομάδα, που αγωνίζεται επιθετικά, που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, γιατί τον πιστεύουν και θέλουν να επενδύσουν σε αυτόν. Είμαι σίγουρος πως οι ομάδες πρώτης κατηγορίας έχουν κυκλώσει το όνομα του Τζόλη».

Για τα εισιτήρια του Αϊντραχτ-ΠΑΟΚ: «Αυτοί που μένουν στη Γερμανία έχουν ήδη εξασφαλίσει εισιτήρια μέσω της Αϊντραχτ. Η ζήτηση είναι τεράστια, είναι πάρα πολύς κόσμος του ΠΑΟΚ που είναι στη Γερμανία και έχει κλειδώσει το ματς από την ημέρα της κλήρωσης. Για μένα στο γήπεδο θα έχει πάνω από 5000-6000 οπαδούς του ΠΑΟΚ. Η 'Αιντραχτ δεν έχει καμία σχέση τώρα με την ομάδα που έπαιξε στην Τούμπα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags