Facebook Pixel Bundesliga: Πειστική νίκη της Γκλάντμπαχ κόντρα στη Στουγκάρδη - Τρίποντο... χρυσάφι για Μπόχουμε με Βέρντερ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-14 20:58:00

Πειστική νίκη της Γκλάντμπαχ κόντρα στη Στουγκάρδη - Τρίποντο... χρυσάφι για Μπόχουμε με Βέρντερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Η Γκλάντμπαχ δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Στουτγκάρδη, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στη Γερμανία, και νίκησε με 3-1, μετά από μια πειστική εμφάνιση, ενώ είχε τις ευκαιρίες να δώσει και μεγαλύτερες διαστάσεις στο τελικό σκορ.

Bundesliga: Η Γκλάντμπαχ δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Στουτγκάρδη, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στη Γερμανία, και νίκησε με 3-1, μετά από μια πειστική εμφάνιση, ενώ είχε τις ευκαιρίες να δώσει και μεγαλύτερες διαστάσεις στο τελικό σκορ.

Νωρίτερα η Μπόχουμ ήταν κοντά σε μια κρίσιμη νίκη επί της Βέρντερ Βρέμης στην προσπάθεια της ν' αποφύγει τον υποβιβασμό, αλλά η Βέρντερ Βρέμης κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις και να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ (64' Οστερχαγκ), αλλά η ομάδα της Βρέμης ισοφάρισε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σταρκ. Το ματς ήταν δυνατό με σκληρές μονομαχίες, με συνέπέια ο διαιτητής να δείξει εννιά κίτρινες κάρτες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλη κλάση ο Ελ Αραμπί, "υπερόπλο" Μαρτίνς - Ανοησία χωρίς προηγούμενο από Ρέτσο - Σεβασμός για Μασούρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags