Facebook Pixel "Τρένο" για την κούπα η Λεβερκούζεν - Νίκη και κόντρα σε Μάιντς
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-23 23:28:00

"Τρένο" για την κούπα η Λεβερκούζεν - Δυσκολεύτηκε, αλλά κέρδισε και την Μάιντς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Δυσκολεύτηκε απέναντι στη Μάιντς η Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά πήρε τη νίκη με 2-1 στη «Μπάι Αρένα» κι έκανε ένα ακόμη βήμα για τον τίτλο της Bundesliga.

Bundesliga: Δυσκολεύτηκε απέναντι στη Μάιντς η Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά πήρε τη νίκη με 2-1 στη «Μπάι Αρένα» κι έκανε ένα ακόμη βήμα για τον τίτλο της Bundesliga.

Κάθε ματς είναι και «τελικός» για τη Μάιντς, που είναι υποχρεωμένη να παλεύει σε κάθε έδρα ανεξαρτήτου του ονόματος και της δυναμικότητας του αντιπάλου. Αυτό έκανε κι απόψε η ομάδα του Μπο Χένρικσεν απέναντι στην πρωτοπόρο και αήττητη Λεβερκούζεν, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής.

Τελικά, οι «ασπιρίνες» με το γκολ του Άντριχ στο 68΄ πανηγύρισαν την 19η νίκη τους στο πρωτάθλημα (έχουν και τέσσερις ισοπαλίες) κι έντεκα... στροφές πριν το φινάλε ξέφυγαν με +11 βαθμούς από την Μπάγερν, η οποία υποδέχεται το Σάββατο (24/02) τη Λειψία.

Η Μάιντς παρέμεινε στην 17η θέση (προτελευταία), ελπίζοντας σε ήττα της 16ης Κολωνίας στη Στουτγκάρδη έτσι ώστε να παραμείνει στο -1 από την 16η θέση, που δίνει το «εισιτήριο» για το μπαράζ παραμονής στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ενγκανκάμ στο 80ό λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σένκεφελντ... φταίει για το blooper του Σαμάτα - Αντέδρασε ο Τσέριν στην ανακοίνωση Τερίμ πριν τον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags