Facebook Pixel Αυτή η ομάδα της Bundesliga τον έχει στο στόχαστρο τον Τζόλη
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-20 19:49:00

Τρελαίνει... κόσμο στη Γερμανία ο Τζόλης! Αυτή η ομάδα της Bundesliga τον έχει στο στόχαστρο

Sportdog Team
Τρελαίνει... κόσμο στη Γερμανία ο Τζόλης! Αυτή η ομάδα της Bundesliga τον έχει στο στόχαστρο

Ο Έλληνας επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά αγωνιζόμενος σαν δανεικός στη Φορτούνα Ντίσλεντορφ κάτι που έχει κάνει αρκετές ομάδες από την κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας να τον έχουν στο στόχαστρό τους.

Βέρντερ Βρέμης: Ο Χρήστος Τζόλης βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Βέρντερ Βρέμης. Αυτό αναφέρει η «Sport Bild», σημειώνοντας ότι οι «Πράσινοι» αναζητούν προσθήκες για την επίθεσή τους το καλοκαίρι και ο Έλληνας διεθνής επιθετικός είναι ένας από εκείνους που εξετάζονται. 

«Με 15 γκολ (σ.σ: 3ος σκόρερ στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας) και επτά ασίστ σε μόλις 23 εμφανίσεις, ο δανεικός από τη Νόριτς υνέβαλε καθοριστικά στο να εξασφαλιστεί ότι η Φορτούνα Ντίσελντορφ θα συνεχίσει να συμμετέχει στην κούρσα της ανόδου.

Ωστόσο, η συμφωνηθείσα οψιόν αγοράς για τον 22χρονο, που φέρεται να είναι πέντε εκατομμύρια ευρώ, αποτελεί σημαντικό εμπόδιο. Ο δυναμικός αριστερός εξτρέμ είναι δεμένος με τη Νόριτς μέχρι το 2026», σημειώνει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε τον... νέο Ροντινέι ο Ολυμπιακός - "Έρχεται στην Ευρώπη με leasing - Ανταγωνιστικός στην Βραζιλία"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags