Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Μπάγερν κοιτάζει ομοσπονδιακό τεχνικό για τον πάγκο της! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-02 12:37:00

Η Μπάγερν κοιτάζει ομοσπονδιακό τεχνικό για τον πάγκο της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Μετά την απόρριψη του Τσάμπι Αλόνσο στρέφει αλλού την προσοχή της.

Ο βαυαρικός σύλλογος, αφού έμαθε ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν θα φύγει από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, στρέφει το βλέμμα του σε έναν παλιό γνώριμο: τον Τζούλιαν Νάγκελσμαν, νυν Γερμανό ομοσπονδιακό προπονητή.

Η Μπάγερν χτενίζει την αγορά σε αναζήτηση προπονητή για την επόμενη σεζόν που θα αντικαταστήσει τον Τόμας Τούχελ. Ένας από τους καλύτερους στη λίστα των υποψηφίων ήταν ο Τσάμπι Αλόνσο, αλλά το γεγονός ότι ο γηγενής από το Σαν Σεμπαστιάν έδειξε την επιθυμία του να εκπληρώσει το συμβόλαιό του με την Λεβερκούζεν ανάγκασε τον βαυαρικό σύλλογο να αναζητήσει εναλλακτικές.

Σύμφωνα με αρκετά γερμανικά ΜΜΕ, ένας υποψήφιος με πολλές επιλογές θα ήταν ένας παλιός γνώριμος: ο Νάγκελμσμαν. Τίποτα περίεργο, αν εξαιρέσεις ότι ήταν η ίδια η Μπάγερν τον απέλυσε μόλις πριν από ένα χρόνο.

Ο Γερμανός, ο οποίος κέρδισε μια Μπουντεσλίγκα και δύο Σούπερ Καπ κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Μπάγερν, απολύθηκε στη δεύτερη σεζόν του, παρόλο που τα αποτελέσματα δεν ήταν άσχημα. Ο Νάγκελσμαν έχει συμβόλαιό με την Εθνική Γερμανίας μέχρι το τέλος του Euro και διάφορες πηγές υποστηρίζουν ότι έχει ήδη απορρίψει πρόταση της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η Γερμανική Ομοσπονδία θα κάνει προσπάθειες για να ανανεώσει τον προπονητή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags