Σημαντικό αυτό το τελευταίο ματς της χρονιάς με την ΑΕΚ για πολλούς λόγους. Πρώτα από όλα για αγωνιστικούς. Εγώ θέλω να δω έναν Παναθηναϊκό να επιβάλει το παιχνίδι του και να παίρνει την πρώτη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ με νίκη και όχι με ισοπαλία(που επίσης βολεύει τους «πράσινους»). Παναθηναϊκός είσαι, τελευταίο ματς είναι μπες μέσα δώστα όλα και αποχαιρέτα τη χρονιά με νίκη επί της ΑΕΚ .

Οσοι φίλοι του Παναθηναϊκού πάνε στο ΟΑΚΑ πρέπει να αποζημιωθούν. Αρκετά τράβηξαν όλη την χρονιά, ας μείνουν με μία τελευταία καλή ανάμνηση. Επαναλαμβάνω, ότι η χρονιά δεν είναι πετυχημένη. Θα ήταν αν η ομάδα έπαιρνε το πρωτάθλημα. Η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ μπορεί με κάποιες προϋποθέσεις να ανασάνει και οικονομικά την ομάδα είτε μπει στους ομίλους του EuropaLeague, είτε-πόσω μάλλον- μπει στους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ.

Από κει και πέρα αυτό το ματς με την ΑΕΚ έχει δύο ιδιαιτερότητες. Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Νίνη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αφού από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Πάρμα και κανείς δεν ξέρει αν επιστρέψει ποτέ στην ομάδα που τον ανέδειξε. Και θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του για τον τεράστιο Νίκο Λυμπερόπουλο.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr