Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα οι πιο δημοφιλείς αθλητικές ιστοσελίδες:

Gazzetta.gr

Κλήρωση για... χαμόγελα!

Αν και η πρόκριση κρίνεται στο χορτάρι η τύχη... ήταν στο πλευρό του Ολυμπιακού που κληρώθηκε στον Β΄ομίλο του Τσάμπιονς Λιγκ με Άρσεναλ, Σάλκε και Μονπελιέ!

Sport24.gr

Τους... χρωστάει μία πρόκριση

Με Άρσεναλ, Σάλκε και Μονπελιέ ο Ολυμπιακός. Γερμανοί και Γάλλοι τον πέταξαν έξω πέρυσι, αλλά φέτος τους ξαναβρίσκει για να πάρει το αίμα του (πρόκριση) πίσω. Δείτε αναλυτικά τους 8 ομίλους και τις ημερομηνίες των αγώνων. "Φωτιά" το Group D

Contra.gr

Στα ίδια μέρη...

Σε όμιλο παρόμοιο με τον περυσινό κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στο Champions League. Μία αγγλική (Άρσεναλ), μία γερμανική (Σάλκε) και μία γαλλική (Μονπελιέ) θα είναι οι αντίπαλοι των πρωταθλητών Ελλάδας στο β' όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Όλα τα γκρουπ.

Sport-fm.gr

Ώρα για «εκδίκηση»

Την περασμένη σεζόν Γερμανοί και Γάλλοι «έπαιξαν» στην πλάτη του κι έχασε μέσα από τα χέρια του την πρόκριση. Φέτος απέναντι σε δύο ομάδες από τις ίδιες χώρες (Σάλκε και Μονπελιέ) και την προσθήκη για μία ακόμη φορά της Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να πάρει «εκδίκηση» και την πρόκριση από τον Β’ όμιλο του Champions League.