Από το βράδυ του Σαββάτου ακούγεται όλο και πιο έντονα στο Λιμάνι πως το μέλλον του Ρόι είναι στον πάγκο. Η φάση με τον Σιόβα, άλλωστε, ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Αν και ο Κάρολ προσπάθησε να καλύψει τον συμπαίκτη του με τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ματς. Το ζήτημα, όμως, είναι πως όταν αγωνίζεσαι στον Ολυμπιακό, δεν μπορείς να δέχεσαι τέτοιο γκολ. Ούτε στην προπόνηση, δηλαδή.

Και, όπως είχε γράψει ο σκύλος πριν ακόμα αρχίσει το πρωτάθλημα, ο Ζαρντίμ είχε αποφασίσει να δώσει τη φανέλα του βασικού στον Κάρολ, στην αρχή των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, για να καθοδηγεί την άμυνα με την εμπειρία του. Ο Ρόι, όμως, τα έκανε θάλασσα στους "Ζωσιμάδες" και το μοναδικό συν που είχε σε σχέση με τον πολλά υποσχόμενο Μέγιερι, η πείρα, δείχνει να έχει πάει περίπατο.

Κάποιοι ποντάρουν πως ο Ζαρντίμ δεν θα τον έχει στη βασική 11άδα στο παιχνίδι εναντίον της Σάλκε. Ή, ακόμα και αν το κάνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, στο εντός έδρας με τον Πανθρακικό που ακολουθεί για το πρωτάθλημα, ο Ούγγρος θα καθίσει ξανά κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Ίδωμεν...