Στο Skysports4, το οποίο έδειχνε ζωντανά στην Αγγλία και τη Σκωτία το παιχνίδι της Αρσεναλ με τον Ολυμπιακό στάθηκαν πολύ και στη φάση στα μέσα του πρώτου μέρους, στην οποία πρωταγωνίστησαν ο Κοσιελνί με τον Μασάντο.

Προσκεκλημένος στο στούντιο ήταν ο παλαίμαχος άσος της Αρσεναλ, από τον οποίο σε κάποια στιγμή ζητήθηκε να πει τη γνώμη του για το τάκλιν του Γάλλου ποδοσφαιριστή της Αρσεναλ στον Πορτογάλο μέσο του Ολυμπιακού.

«Αναμφισβήτητα είναι ένα επικίνδυνο παίξιμο. Ο Κοσιελνί μάλλον τη γλίτωσε με την κίτρινη κάρτα. Σε παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ θα είχε αποβληθεί. Οπως είχε γίνει άλλωστε και τον Σέλβεϊ στο πρόσφατο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Αρσεναλ», είπε μεταξύ άλλων ο πρώην σέντερ φορ των «κανονιέρηδων».

Δεν βρίσκετε και εσείς ότι πρόκειται για άλλο επίπεδο; Ενας άνθρωπος της Αρσεναλ (διότι ο Σμιθ τέτοιος είναι) να λέει ότι έπρεπε να αποβληθεί παίκτης της ομάδας του; Αυτό, βέβαια, στη Νότια Ευρώπη δεν μπορεί να γίνει. Και ειδικά στην Ελλάδα ακούγεται... διαστημικό. Εδώ δεν θα συνέβαινε ΠΟΤΕ.

Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο katimagiko.gr