Και, μάλιστα, λέγονται πολλά γύρω – γύρω. Υπάρχει, δηλαδή, γκρίνια ότι η ομάδα δεν παίζει μπάλα, ότι δεν γίνεται σωστή διαχείριση του ρόστερ, ενώ έγινε πρόσφατα και η προσθήκη Νικοπολίδη στο προπονητικό τιμ, που είχε το νόημά της.

Την ίδια στιγμή η απαίτηση της διοίκησης είναι ακόμα πέντε νίκες στα επόμενα ματς. Εκ των οποίων τα δυο είναι με τη Μονπελιέ. Μια εξάδα νίκες ζήτησε ο Μαρινάκης στην επίσκεψή του στου Ρέντη την περασμένη εβδομάδα.

Έχουμε την αίσθηση, λοιπόν, ότι τόσο το παιχνίδι με τους Γάλλους εκτός έδρας, όσο κι αυτό στο Καραϊσκάκη, θα είναι τελικοί και για τον Ζαρντίμ. Και ειδικά αυτό στη Γαλλία.

Όλοι περιμένουν, δηλαδή, ο Ολυμπιακός να πετύχει κάτι και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Να συνδυαστεί μια καλή εμφάνιση όπως αυτή κόντρα στην Άρσεναλ, και με αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα που θέλει ο Ολυμπιακός στη Γαλλία είναι κυρίως η νίκη (και η ισοπαλία, πάντως, δεν είναι κακή).

Είναι βαρύ, δηλαδή, ο Ολυμπιακός με τέτοια εμπειρία στην Ευρώπη όλα αυτά τα χρόνια να έχει μηδέν βαθμούς στο τέλος του α' γύρου στον όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι, λοιπόν, το παιχνίδι στη Γαλλία είναι κρίσιμο και για τον προπονητή του Ολυμπιακού. Μετά, άλλωστε, από την καλή εμφάνιση και την τεσσάρα στο πρωτάθλημα κόντρα στην Ξάνθη, όπου ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός στο μεγαλύτερο μέρος του β' ημιχρόνου, αν έρθει στο καπάκι και μια νίκη στην Γαλλία, τότε ο Πορτογάλος τεχνικός θα βγει σαφέστατα πιο ενισχυμένος και δυνατός!

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός διεκδίκησε στα ίσια αποτέλεσμα από την Άρσεναλ. Ήταν θετικό το δείγμα, δηλαδή, για τον Ζαρντίμ και τους ποδοσφαιριστές του κι ας έφυγε η ελληνική ομάδα με άδεια χέρια από το Emirates. Τώρα, όμως, κρίνονται περισσότερα και οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Και από τους παίκτες και από τον Πορτογάλο...