Φυσικά αναμένεται η επίσημη διάγνωση του ιατρικού τιμ για να μάθουν όλοι τι ακριβώς έχει ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, όμως το μυαλό αρκετών πήγε αμέσως στο παιχνίδι της Κυριακής.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Η εξέδρα αναμένεται να είναι θερμή, αφού η Ένωση χρειάζεται πόντους για να μπορέσει να ανέβει στη βαθμολογία. Ενώ είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από την πρόσφατη αποχώρηση του Μανωλά από την ΑΕΚ.

Μπορεί για τον Ζαρντίμ να αποτελεί πονοκέφαλο μια ενδεχόμενη απουσία του Μανωλά (με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή είναι οφ και ο Κοντρέρας), όμως για τον νεαρό παίκτη δεν θα είναι και τόσο άσχημα.

Με την έννοια ότι πολύ σύντομα από την αποχώρησή του θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα και μάλιστα εκτός έδρας.

Κι επειδή ο τρόπος του διαζυγίου δεν ήταν δα και ο πλέον ευχάριστος, γι' αυτό και τα κλίμα στο ΟΑΚΑ αναμένεται βαρύ για τον αμυντικό των ερυθρόλευκων.

Για να τα λέμε όλα, πάντως, ο Μανωλάς δεν δείχνει σαν χαρακτήρας να πολυμασάει από κάτι τέτοια. Έτσι φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Ότι είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και μόνο και δείχνει αποφασισμένος να πετύχει στη νέα πρόκληση της καριέρας του.