Το ματς της βραδιάς ήταν χωρίς αμφιβολία του Μίλαν – Μπαρτσελόνα και μπορεί το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο δεν υπήρχε φάση, να μας απογοήτευσε, όμως το δεύτερο 45λεπτο ήταν... όλα τα λεφτά!

Οι «ροσονέρι» μπήκαν... φουριόζοι και στο 57' ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ, καθώς είχαν τύχη, ικανότητα και τον διαιτητή να κάνει... τα στραβά μάτια. Ο Μοντολίβο σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ζαπάτα, ο ρέφερι άφησε το ματς να συνεχιστεί και ο Μπόατενγκ με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το γκολ αυτό ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία των Ιταλών, οι οποίοι στα επόμενα λεπτά ήλεγξαν τον ρυθμό και στο 81' κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα! Μετά από πολύ όμορφο συνδυασμό των Νιανγκ, Ελ Σαραουί, ο Μουντάρι με βολέ έκανε το 2-0 και έδωσε σαφές προβάδισμα στη Μίλαν ενόψει της ρεβάνς. Στα τελευταία λεπτά οι Καταλανοί πίεσαν για κάποιο γκολ, έβαλαν μέχρι και τις σέντρες στο παιχνίδι τους, όμως το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος.


ΜΙΛΑΝ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Αμπιάτι, Κονστάντ, Ζαπάτα, Μεξές, Αμπάτε, Αμπροζίνι, Μουντάρι, Μοντολίβο, Ελ Σαραουί, Μπόατενγκ, Πατσίνι (75’ Νιανγκ)

Στον πάγκο έμειναν οι: Αμέλια, Ντε Σίλιο, Γιέπες, Τραορέ, Κριστάντε, Μπόγιαν

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ζόρντι Ρόουρα): Βαλντές, Άλμπα, Πικέ, Πουγιόλ, Άλβες, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγας (62’ Σάντσες), Ινιέστα, Μέσι, Πέδρο

Στον πάγκο έμειναν οι: Πίντο, Μαστσεράνο, Μοντόγια, Τιάγκο, Σονγκ, Τέγιο
 


Γκολάρα η Γαλατά, καλύτερη η Σάλκε!

Στο άλλο ματς της ημέρας, Γαλατασαράι των Ντρογκμά και Σνάιντερ και η Σάλκε του απόντα Κυριάκου Παπαδόπουλου ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Οι Τούρκοι άνοιξαν το σκορ στο 12' με ένα υπέροχο γκολ του Γιλμάζ, που... πέρασε την μπάλα πάνω από τον αμυντικό με τακουνάκι, ενώ οι Γερμανοί ισοφάρισαν με τον Τζόουνς στην αντεπίθεση στο 45'. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, αν και η Σάλκε έχασε πολλές ευκαιρίες για κάποιο ακόμα γκολ...


Γαλατάσαραϊ: Μουσλέρα, Νουνκό, Ντρογκμπά, Σνάιντερ (46’ Αμπραμπάτ), Γιλμάζ, Ριέρα, Φελίπε Μέλο, Ινάν, Άλντιτοπ (65’ Έμπουε), Σαμπρί Σαριόγλου, Καγιά

Στον πάγκο: Μπουλούτ, Μπαλτά, Κουρτουλούς, Τσολάκ, Ισκάν

Σάλκε (Γενς Κέλερ): Χίλντεμπραντ, Χέγκερ, Χέβεντες, Μάτιπ, Κολάσινατς, Νοϊστάντερ, Τζόουνς, Ντράξλερ, Φαρφάν, Μπαστός, Χούντελαρ(75’ Πούκι)

Στον πάγκο: Φέρμαν, Ομπάσι, Μέτσελντερ, Φουκς, Μπαρνέτα, Μάιερ