Η ΝΕΤ, που μεταδίδει ματς κάθε Τετάρτη, επέλεξε να δείξει τα Παρί Σεν Ζερμέν – Βαλένθια και Πόρτο – Μάλαγα.

5/3 Μάντσεστερ Γ. - Ρεάλ Μαδρίτης NOVA
5/3 Ντόρτμουντ – Σαχτάρ Ντόνετσκ NOVA
6/3 Γιουβέντους – Σέλτικ NOVA
6/3 Παρί Σεν Ζερμέν - Βαλένθια ΝΕΤ
12/3 Μπαρτσελόνα – Μίλαν NOVA
12/3 Σάλκε - Γαλατασαράι NOVA
13/3 Μπάγερν Μ. - Αρσεναλ NOVA
13/3 Μάλαγα-Πόρτο ΝΕΤ

Οι μεταδόσεις της Superleague

Η Super League διανύει περίοδο ντέρμπι και οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για την 23η αγωνιστική τον αγώνα Ολυμπιακός – Άρης (Κυριακή 24/02, 19.30, NS1/NS1HD), αποκλειστικά και σε υψηλής ποιότητας εικόνας και ήχου High Definition.

O πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ολυμπιακός o οποίος βαδίζει προς το τίτλο, υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Άρη και θέλει να προσθέσει μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό του τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς αναζητούν βαθμούς για να ανασάνουν βαθμολογικά.

Εκτός όμως από το ντέρμπι Ολυμπιακός – Άρης, οι συνδρομητές της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν και άλλα σπουδαία ματς που αναμένεται να είναι συναρπαστικά, τόσο για την είσοδο στα play off όσο και για τη παραμονή στη κατηγορία.

Στα Πηγάδια η φορμαρισμένη Ξάνθη θα αντιμετωπίσει την Βέροια, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους, ενώ στη Τούμπα ο ΠΑΟΚ περιμένει τη Κέρκυρα και θέλει να εδραιώσει τη θέση του στα play off. O Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τον ΟΦΗ με τους «πράσινους» να μην έχουν περιθώρια για απώλειες άλλων βαθμών.

Τη Κυριακή 24/02 το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια ιδιαίτερα… καυτά. Ο Ατρόμητος σ’ ένα ματς με φόντο τα play off υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και ο Αστέρας Τρίπολης τον Λεβαδειακό, ενώ ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη περιμένει τον Πανθρακικό σε ένα αμφίρροπο ματς και ο Πλατανιάς υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα ιδιαίτερα καθοριστικό παιχνίδι για τη συνέχεια.

Αναλυτικά το Σάββατο 23/02 το πρόγραμμα της Nova περιλαμβάνει τις μεταδόσεις:

* 17.15 Skoda Ξάνθη – Βέροια σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Παναγιώτη Στεφάνου από το NS1

* 17.15 ΠΑΟΚ – Κέρκυρα σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Γιώργου Αργυρόγλου από το NS2

* 19.30 Παναθηναϊκός – ΟΦΗ σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Νίκου Τζουάννη και του Διονύση Στρούμπου από το NS2/NS2HD.

Αναλυτικά την Κυριακή 24/02 η αγωνιστική δράση στη Nova περιλαμβάνει τα παιχνίδια:

* 15.00 Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου και του Βασίλη Κωνσταντόπουλου από το NS1

* 15.00 Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Γιώργου Αργυρόγλου από το NS3

* 17.15 Πανιώνιος – Πανθρακικός σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Γιώργου Βασιλείου και του Γιάννη Φάκαρου από το NS1

* 17.15 Πλατανιάς – ΑΕΚ σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Διονύση Στρούμπου και του Μανώλη Βογιατζάκη από το NS3

* 19.30 Ολυμπιακός – Άρης σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Νίκου Γαβαλά και του Παναγιώτη Στεφάνου από το NS1/NS1 HD

Ντέρμπι κορυφής Ολυμπιακός – ΑΕΚ στην Nova

Οι συνδρομητές της Nova και λάτρεις του βόλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μεγάλο ντέρμπι της Α1 βόλεϊ Γυναικών Ολυμπιακός – ΑΕΚ το Σάββατο 23/02 (20.00) που θα διεξαχθεί στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

Οι δύο πρωτοπόροι στην βαθμολογία θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και οι συνδρομητές της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη προκειμένου να ισοφαρίσει σε νίκες την ΑΕΚ, προκειμένου να μπουν οι δύο ομάδες στα play off από την ίδια αφετηρία, εν όψει της «μάχης» του τίτλου.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ θα επιδιώξει τη νίκη προκειμένου να αποκτήσει σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη.