Για ένα πράγμα είναι πραγματικά υπερήφανο το ανδρικό τηλεοπτικό κοινό! Τις βραδιές που υπάρχουν μεγάλα ποδοσφαιρικά ματς, οι αγώνες μονοπωλούν το ενδιαφέρον, σε σημείο οτιδήποτε άλλο παίζεται την ίδια ώρα στην τηλεόραση να πιάνει... πάτο. Να έχει πολύ χαμηλή τηλεθέαση δηλαδή.

Αυτή η παράδοση ισχύει εδώ και πάρα πολλά χρόνια! Και όμως έφτασε η 20ή Φεβρουαρίου για να καταρρίψει τον... ποδοσφαιρικό μύθο! Και μάλιστα σε ματς Μίλαν-Μπαρτσελόνα για το Champions League, για το οποίο όλοι περιμέναμε ότι θα σπάσουν τα μηχανάκια της AGB! Ωστόσο, το τελευταίο προπύργιο της ανδρικής περηφάνιας έπεσε! Και από ποιον; Από τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή.

Ναι καλά ακούσατε! Μια τούρκικη σειρά έκανε το κακό! Τα αστέρια του Champions League, όπως oι Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα, Μπόατενγκ, Αμπροζίνι, Μοντολίβο, Μουντάρι, Φάμπρεγας, Πικέ, Μπουσκέτς, έπεσαν σαν σε καλοκαιρινή νύχτα από τις ίντριγκες της Χιουρρέμ Σουλτάν, της Βαλιντέ, της Μαχιντεβράν και της Νιγκιάρ Κάλφα.

Όπως έγραψε ο σκύλος στον Sportdog Penalty «ποια Μπάρτσα & ποιο Τσου Λου να...φτουρήσουν μπροστά στον Σουλεϊμάν σε τηλεθέαση.15,9 έκανε το ματσάκι στο Σαν Σιρο, 32,8 ο Μεγαλοπρεπής!»

Και αφού το είδαμε και αυτό, μετονομάστε το Champions League σε Σουλεϊμάν Λίγκ. Τέτοια ντροπή δεν ξεπλένεται...