Ο Νάνι δεν βλέπει καν τον αντίπαλό του και ο Τούρκος διαιτητής τον αποβάλει. Για την ιστορία αναφέρω ότι ο Τσακίρ ήταν ύποπτος στην υπόθεση των στηµένων αγώνων στην Τουρκία, κάτι που αποκαλύφθηκε τη µέρα που συνελήφθη ο πρόεδρος της Φενέρµπαχτσε.

Δεν έχω αποδείξεις, αλλά θλίβοµαι βαθιά. Και ως δηµοσιογράφος και ως απλός φίλαθλος. Δεν έχει µείνει τίποτε όρθιο στο παγκόσµιο ποδόσφαιρο. Και το άθληµα το αγαπώ τόσο πολύ. Βγάζω το καπέλο µου στον σερ Αλεξ Φέργκιουσον διότι αιφνιδίασε τον Μουρίνιο, που έµεινε άναυδος, παίζοντας για πρώτη φορά 4-3-2-1 και αφήνοντας έξω τον Ρούνεϊ.

Η Γιουνάιτεντ έδωσε χώρο στη Ρεάλ και ο Φέργκιουσον στη σκακιέρα της τακτικής έριξε στο καναβάτσο τον Μουρίνιο. Στο δεύτερο µέρος όµως ο Μουρίνιο µε τη βοήθεια του Τούρκου διαιτητή ανέτρεψε την κατάσταση. Η Ρεάλ µε αριθµητική υπεροχή έφτασε στο 1-2. Από εκεί και πέρα η Ρεάλ είναι η Ρεάλ και δαγκώνει το αποτέλεσµα. Και φυσικά την πρόκριση.

Χάρηκα ως φίλος του ποδοσφαίρου το παιχνίδι. Χάρηκα τον Γκιγκς που έδειξε τον δρόµο στους νεότερους. Που σε τέτοια ηλικία στέκεται αξιοπρεπέστατα σε επίπεδο Τσάµπιονς Λιγκ.

Χάρηκα για έναν άνθρωπο που ενώ βρίσκεται στα 72 του χρόνια δείχνει τον δρόµο και αποδεικνύει στον κόσµο ότι ο άνθρωπος αν το θέλει είναι µάχιµος και πρωταγωνιστής, τη στιγµή που συνοµήλικοί του µαραζώνουν στα ΚΑΠΗ.

Θαυµάζω τον Μουρίνιο, που εκ του αποτελέσµατος δείχνει ότι είναι ο «special one» σε όλα τα επίπεδα. Εχει ρίξει στο καναβάτσο όλους τους επικριτές του.

Θλίβοµαι γιατί παρακολουθώ 40 χρόνια ποδόσφαιρο και διαπιστώνω ότι επιβιώνει το άδικο και η βρωµιά. Ακόµη και σε επίπεδο Τσάµπιονς Λιγκ.

Πηγή: Goal