Το show των «Μπλαουγκράνα» στο θέατρο των - δικών τους – ονείρων έπεισε τους πάντες για τις απύθμενες δυνατότητες της. Άστραψε και βρόντηξε η Μπαρτσελόνα. Σκόρπισε στους τέσσερεις ανέμους τη Μίλαν.

Η ιταλική ομάδα έκανε το λάθος, να ξυπνήσει το θηρίο στο «Σαν Σίρο». Έτσι έγινε λεία των ορέξεων του στο «Νόου Καμπ» …

Το γράφουμε και το υπογράφουμε εμείς … Φίλοι γαρ, της «εστεμμένης» Ρεάλ ( μεγάλη η χάρης της!) αναντάμ παπαντάμ υποκλινόμαστε ιπποτικά στο απέραντο βάθος της καταλανικής ομάδας !

Τυφλοί να ήμασταν, θα είχαμε ανανήψει με τη λάμψη αυτής της ομάδας. Της μοναδικής χωρίς προπονητή. Χωρίς ίχνος ασέβειας και προς τον μαχόμενο για τη ζωή του Τίτο Βιλανόβαα και προς τον … επίστρατο Ζόρντι Λόουρα!

Και τούτο επειδή η Μπαρτσελόνα με τον «Αϊνστάιν» του ποδοσφαίρου, Λίονελ Μέσι στην ηγεσία της εντός του γηπέδου για 90 λεπτά δεν χρειάζεται καθοδήγηση από τον πάγκο. Είναι ευφυώς σχεδιασμένη κι εξαιρετικώς συντονισμένη για τη μάξιμουμ απόδοση ισχύος της. Και την παραγωγή συγκλονιστικού έργου. Όπως αυτό … Του 4-0 κόντρα στο 2-0 της Μίλαν. Μίας επικής ανατροπής σε επίπεδο τέτοιων τιτάνιων ομάδων.

Δυστυχώς για όλους εμάς … Τους φίλους της Ρεάλ, η διαφορά με την Μπαρτσελόνα – όσο υπάρχει ο Αργεντινός ημίθεος – είναι ακάλυπτη. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δυστυχώς για όλους εμάς, δεν έχει το ποδοσφαιρικό ανάστημα (το φυσικό το έχει αλλά … Τι να το κάνουμε μόνον αυτό;), να κουβαλήσει την «εστεμμένη» εκεί όπου οδηγεί την «Μπάρτσα» ο Λιονέλ Μέσι.

Εξάλλου μη λησμονείται, πως ο Πορτογάλος αλαζόνας σταρ είναι ένας σολίστ. Ίσως όμοιος του δεν υφίσταται σήμερα σε άλλη … ορχήστρα της μπάλας. Ο Αργεντινός όμως, είναι μαέστρος στο είδος του. Και δη μοναδικός …

Η εκτυφλωτική λάμψη του Λιονέλ Μέσι φωταγώγησε την Καταλανία, την Ισπανία, την Ευρώπη, τον κόσμο όλον. Ο άνθρωπος … Άνθρωπος; Ο ημίθεος αυτός πήρε από το χέρι την Μπαρτσελόνα. Την ανέσυρε από το βυθό του «Σαν Σίριο» στην επιφάνεια του «Νόου Καμπ» με δυο γκολ σε λίγα λεπτά. Και την κατέστησε πάλι, κορυφαίο φαβορί για το «στέμμα» του Τσάμπιονς Λιγκ 2013!

Προς Θεού όμως. Δεν σπεύδουμε, να την στέψουμε. Υπάρχει πάντα μία Ρεάλ ικανή να τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια της Μπαρτσελόνα. Δηλώσαμε την αθλητική μας προτίμηση. Ρεάλ ήμασταν κι είμαστε …

Πηγή: pamesports.gr