Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Μπάγερν κόντρα στη Γιουβέντους. Τύχη και διαιτησία ευνόησαν τους Γερμανούς που επικράτησαν 2-0 και πλέον βρίσκονται με το ένα πόδι στα ημιτελικά, αφού στη ρεβάνς θα είναι δύσκολο για τους Ιταλούς να ανατρέψουν το σκορ.

Η Μπάγερν ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Για την ακρίβεια τόσο νωρίς κανείς δεν το περίμενε, αφού βρήκε δίχτυα 25 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα. Ύστερα από ολιγωρία της ιταλικής άμυνας, ο Σβάινστάιγκερ έστρωσε την μπάλα στον Αλάμπα, ο οποίος έπιασε σουτ "κεραυνό" έξω από την περιοχή και έκανε το 1-0!

Η Μπάγερν ήταν καλύτερη από τη Γιουβέντους και στη συνέχεια. Οι Γερμανοί πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, ενώ οι Ιταλοί προσπαθούσαν να βρούνε διαδρόμους και να φτάσουν στην ισοφάριση. Αυτή θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί στο 45' αλλά η κεφαλιά του Μπονούτσι ύστερα από κόρνερ του Πίρλο έφυγε λίγο πιο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, οι Βαυαροί άγγιξαν το 2-0, αλλά ο Μπουφόν είπε όχι στο σουτ του Μάντζουκιτς από δεξιά, ενώ την ίδια θετική αντίδραση είχε ο Ιταλός πορτιέρε και στην εκτέλεση φάουλ του Αλάμπα στο 55'.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Στο 63' όμως ο τερματοφύλακας της “Μεγάλης Κυρίας” δεν είχε την τύχη με το μέρος του. Ή μάλλον τον βοηθό. Ο Γκουστάβο σούταρε, ο Ιταλός απέκρουσε, αλλά ο Μάντζουκιτς από θέση οφσάιντ, πήρε το ριμπάουντ, γύρισε στον Μίλερ, ο οποίος έκανε το 2-0 σε κενή εστία. Έξι λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο να μειώσουν με ωραία οργανωμένη ενέργεια, αλλά ο Νόιερ απέκρουσε το σουτ του Βιδάλ.

Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα, ο οποίος έληξε 2-0 με τους Γερμανούς να παίρνουν ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δείτε τα γκολ του αγώνα:


szólj hozzá: Bayern vs Juventus 1:0 Alaba


szólj hozzá: Bayern vs Juventus 2:0 Thomas Muller