Την Τρίτη 9 Απριλίου θα διεξαχθούν οι ρεβάνς των αποψινών (Τετάρτης) αγώνων: Γαλατασαράι – Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ – Μάλαγα, αμφότεροι μεταδίδονται από τη Nova.

Και την Τετάρτη 10 Απριλίου παίζουν Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους – Μπάγερν. Κακά τα ψέματα, οι Βαυαροί έχουν σχεδόν... καθαρίσει μετά το χθεσινό 2-0, το 2-2 του Παρισιού όμως αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς. Και θα λείψει και ο Λιονέλ Μέσι.

Κι όμως, στην ΕΡΤ επιλέχθηκε να μεταδοθεί το Γιουβέντους – Μπάγερν... χαρίζοντας το Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν το ίδιο βράδυ για μετάδοση από τη Nova!

Θα αναρωτηθείτε: μήπως η ΕΡΤ δεν επιλέγει με βάση την εμπορικότητα των ομάδων; Ο σκύλος θυμίζει ότι την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League η ΝΕΤ είχε δείξει το (παντελώς αδιάφορο για τους Καταλανούς) Μπαρτσελόνα – Μπενφίκα, αγνοώντας τη... ματσάρα του Ντόνετσκ ανάμεσα σε Σαχτάρ και Γιουβέντους! Ματς που άφησε εκτός συνέχειας την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι.

Το ίδιο βράδυ, Τετάρτη 10/4, στις 21:00 θα προβληθεί η εκπομπή «CHAMPIONS NET» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Βασίλη Μπακόπουλο, με όλα τα τελευταία νέα, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα και καλεσμένο τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Έρχονται οι ...."Παλιές Δόξες" στην ΕΤ3

Αφιερωμένη στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές είναι η ημίωρη εκπομπή «Παλιές δόξες» που θα μεταδίδεται από την Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013, κάθε Πέμπτη στις 18:30.

Ο Θόδωρος Χατζηπαντελής και ο Γιάννης Δέλκος με συνεντεύξεις και πλούσιο αρχειακό υλικό κάνουν μία αναδρομή σε κορυφαίες στιγμές του αθλήματος με «ξεναγούς» σπουδαίους ποδοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας.