Ο αγώνας – ρεβάνς του 4-0 υπέρ της γερμανικής ομάδας για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα μεταδοθεί σε περιγραφή του Γιώργου Χαϊκάλη και του Γιώργου Τραπεζανίδη. Θα υπάρξει παράλληλα μετάδοση και σε υψηλή ευκρίνεια (High Definition), από το ψηφιακό κανάλι ΕΡΤ HD.

Νωρίτερα, στις 21:00, θα προβληθεί η εκπομπή «Champions NET» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Βασίλη Μπακόπουλο, με όλα τα τελευταία νέα, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα και καλεσμένους τον παλιό τερματοφύλακα και νυν προπονητή, Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Θεοφιλόπουλο.

Η βραδιά αστέρων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου συνεχίζεται στις 23.45 με την ανάλυση του αγώνα και το ρεπορτάζ από τη Βαρκελώνη. Ο αγώνας και η εκπομπή θα μεταδοθούν απευθείας μέσω WEB TV στο www.ert.gr.

Συνάντηση για τον αγώνα 

Ο Σύνδεσμος φίλων της Bayern Μονάχου "Macedonia Hellas" προσκαλεί τους φίλους της ομάδος την Τετάρτη 1 Μαΐου 2013 στις 21:30 στο cafe του Goethe-Institut Thessaloniki (Βασ. Όλγας 66) για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα : Barcelona – FC Bayern München.

Επίσης θα πωληθούν και τα μπλουζάκια τύπου Polo σ’ αυτούς πού δώσανε παραγγελία, αλλά θα υπάρχει και απόθεμα σε όσους αποφασίσουν τελευταία στιγμή. Δεν θα υπάρξει άλλη ημέρα πώλησης.