Οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League σε τρισδιάστατη εικόνα (3D) και να νιώσουν σα να είναι εκεί! Το Σάββατο 25 Μαΐου, στις 21:45, στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου, θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League, Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Ντόρτμουντ και μόνο η Nova θα μεταδώσει τρισδιάστατα τον αγώνα που καθηλώνει εκατομμύρια φιλάθλων, με έπαθλο το «ιερό δισκοπότηρο» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η κάλυψη για τον μεγάλο τελικό θα ξεκινήσει στα κανάλια Novasports1 & Novasports 1 HD από τις 20:30 με το «Pre Game Show» σε παρουσίαση του Γιώργου Λιώρη και Αντώνη Καρπετόπουλου. Καλεσμένος στο στούντιο της Nova στην Κάντζα, ο οποίος θα σχολιάσει τον τελικό, θα είναι ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος.

Στις 21:45 θα ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση του μεγάλου τελικού, από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου και από το Nova 3D (θέση 250) σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και του Ηλία Βλάχου. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Ντόρτμουντ, θα προβληθεί το «Post Game Show» με τους Γιώργο Λιώρη και Αντώνη Καρπετόπουλο με τον απόηχο, την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Την αναμέτρηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την Μπάγερν Μονάχου, θα μεταδώσει και η ΝΕΤ το Σάββατο 25 Μαΐου, στις 21:45 απευθείας από το «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου .

Ο τέταρτος «εμφύλιος» τελικός στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, θα μεταδοθεί σε περιγραφή του Γιώργου Χαϊκάλη και του Γιώργου Τραπεζανίδη. Θα υπάρξει παράλληλα μετάδοση και σε υψηλή ευκρίνεια (High Definition), από το ψηφιακό κανάλι ΕΡΤ HD.

Η ποδοσφαιρική πανδαισία του Τσάμπιονς Λιγκ αρχίζει στη ΝΕΤ μια μέρα νωρίτερα, την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 22:05, με την εκπομπή «CHAMPIONS NET», διάρκειας δύο ωρών, με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Βασίλη Μπακόπουλο, με τα τελευταία νέα από τις δύο φιναλίστ και τις Συνεντεύξεις Τύπου των πρωταγωνιστών από την αγγλική πρωτεύουσα.

Ανήμερα του τελικού, το Σάββατο 25 Μαΐου η εκπομπή «CHAMPIONS NET» που θα αρχίσει στις 20:00 θα σας μεταφέρει όλο το κλίμα πριν τον μεγάλο τελικό. Η εκπομπή θα συνεχιστεί αμέσως μετά την απονομή, με ρεπορτάζ από το Λονδίνο και το τρίτο ημίχρονο του τελικού, με αναλύσεις και σχόλια στο στούντιο της ΝΕΤ.

Ο αγώνας και η εκπομπή θα μεταδοθούν απευθείας μέσω WEB TV στο www.ert.gr .