«Να είστε έτοιμοι για τις λεπτομέρειες. Είναι δυο πολύ δυνατές ομάδες που θα παίξουν μεταξύ τους και όλος ο κόσμος θα το δει αυτό. Αυτή η ομάδα έχει αναπτυχθεί αυτά τα πέντε χρόνια και σκεφτόμαστε όλα αυτά που έχουν γίνει για τον σύλλογο. Για αυτό ο τελικός είναι πιο συναισθηματικός για εμάς», δήλωσε ο Κλοπ.

Στην συνέχεια ο προπονητής της Ντόρτμουντ ανέφερε:«Κάποιο άνθρωποι ανέβηκαν στο Έβερεστ και άλλοι γύρισαν πίσω δέκα μέτρα πριν από την κορυφή, αλλά τουλάχιστον προσπάθησαν και εμείς προσπαθήσαμε. Πρέπει να παίξουμε καλά αλλιώς δεν θα έχουμε καμία ευκαιρία. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα γιατί είναι μοναδική ευκαιρία».

Εκτός από τον Κλοπ στην συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν ο Ματς Χούμελς και ο Σεμπάστιαν Κελ . Ο Χούμελς δήλωσε ότι θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε στον αστράγαλο την τελευταία εβδομάδα και θα είναι παρών στον αυριανό τελικό ενώ ο Κελ είπε ότι νικήτρια θα είναι η ομάδα που δεν θα έχει πίεση.

Ο Χούμελς δήλωσε για τον τραυματισμό του: « Ο φόβος μου ήταν πολύ μεγαλύτερος από το πρόβλημα. Το πόδι μου δεν είναι όπως ήταν πριν αλλά πιστεύω ότι θα είμαι εντάξει για τον τελικό και ελπίζω να μπορέσω να είμαι καλά και για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν».

Επίσης ο Κελ είπε: «Ο τελικός θα κριθεί από τις λεπτομέρειες. Οι δύο ομάδες ξέρουμε πώς να παίξουμε ο ένας απέναντι στον άλλο, τι τακτικές να ακολουθήσουμε και δεν θα υπάρχουν εκπλήξεις. Αυτός που θα νικήσει είναι αυτός που θα προσπαθήσει πιο πολύ και θα το δει σαν ευκαιρία και όχι σαν μια κατάσταση που προκαλεί πίεση».