Τούμπα έφερε ο ΠΑΟΚ το ματς στους Ζωσιμάδες και με το 0-0 στο Περιστέρι πήρε τελικά το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Εκεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται στους αδύναμους και οι πιθανοί αντίπαλοι θα είναι οι: Λιόν, Ζενίτ, Αϊντχόφεν, Μέταλιστ και Φενέρμπαχτσε.

Δεν είναι εύκολο βέβαια, αλλά με τον ΠΑΟΚ να έχει ενισχυθεί μπορεί να πάρει την πρόκριση για τα Play Offs και να ελπίζει για το θαύμα.

Και λέμε θαύμα, καθώς στα Play Off περιμένουν μεγαθήρια. Άρσεναλ, Μίλαν, Σάλκε είναι ήδη σίγουρες και θα προστεθούν στο συγκεκριμένο γκρουπ αντιπάλων οι επόμενοι δύο ισχυροί από τον τρίτο προκριματικό, εκτός και αν υπάρξουν εκπλήξεις.

Μέχρι τότε όμως έχουμε ακόμα καιρό, με τα πρώτα ματς να γίνονται 30-31 Ιουλίου και οι ρεβάνς 6-7 Αυγούστου. Αν ο ΠΑΟΚ πάρει την πρόκριση για τα Play Off, τότε θα μάθει αντίπαλο στις 9 Αυγούστου με τα ματς στις 20-21 και 27-28 του ίδιου μήνα.

Να θυμίσουμε πως σε περίπτωση αποκλεισμού του Δικεφάλου από τον 3ο προκριματικό θα βρεθεί στα Play Off του Europa League, ενώ αν αποκλειστεί στα Play Off του Champions League τότε θα αγωνιστεί στους ομίλους του Europa.