Αναλυτικά:

Για το γεγονός πως η Παρί δεν έχει πολλές αλλαγές από την περσινή σεζόν, σε σχέση με τον Ολυμπιακό: «Έχει αλλάξει έναν παίκτη, αλλά και προπονητή. Αυτό είναι σημαντικό. Είμαστε σίγουροι πως θα είναι καλός όπως και ο Αντσελότι, αλλά είναι μία αλλαγή και πρέπει να δεθούν και οι δύο πλευρές. Σε αυτό είμαστε ισοπαλία. Να αλλάζεις πολλούς ποδοσφαιριστές είναι σημαντικό, αλλά και η αλλαγή προπονητή είναι πολύ σημαντική».

Για την εικόνα της Παρί: «Είναι πολύ καλή εικόνα όταν την βλέπουμε σε HD. Γνωρίζουμε πολύ καλά την Παρί γιατί είναι δουλειά μας και γιατί είναι γνωστή. Είναι μια ομάδα που είναι γνωστή διεθνώς. Γνωρίζουμε την ομάδα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Στο ποδόσφαιρο, αυτοί που διατάζουν είναι οι ποδοσφαιριστές».

Για το αν σκοπεύει να αλλάξει την τακτική με το... βάρος στην άμυνα και αν είναι έτοιμος ο Μπονγκ: «Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Η ομάδα είναι σχεδιασμένη για να παίζει αυτόν τον τύπο και δεν θα το αλλάξουμε. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Θα είμαστε επιθετικοί μπορούμε. Αυτός είναι ο τρόπος που ξέρουμε. Δεν το αλλάζουμε. Κάποιες φορές αυτό μας δίνει καλά αποτελέσματα. Ελπίζουμε να γίνει και αύριο. Θα προσπαθήσουμε, ο Σίλβα να κυνηγά τον Μήτρογλου και όχι το αντίθετο».

Αναφορικά με τον Μπονγκ, απάντησε: «Τώρα έχουμε προπόνηση και θα δούμε σε τι κατάσταση είναι. Το πόδι του είναι ερεθισμένο, έχουμε 24 ώρες και ελπίζουμε να έχει επανέλθει».

Για τη συμβουλή του προς τους παίκτες, τόσο για τον αγώνα με την Παρί, όσο και για το Champions League: «Δεν μου αρέσει να δίνω συμβουλές. Οι παίκτες έχουν εμπειρίες. Θα είναι σπουδαίο ματς για τον Ολυμπιακό. Θα έχουμε 35.000 κόσμο και αυτό δείχνει πόσο σημαντικό είναι. Αυτό το κίνητρο που έχουμε., η θέληση και ανυπομονησία είναι ένα πλεονέκτημα για μας. Θα ισορροπήσει την κατάσταση και ελπίζουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι μικρή η εμπειρία μου ως προπονητή στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η θέληση είναι μεγάλη. Με όλο το σεβασμό και τον θαυμασμό για την Παρί έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».

Για το αν η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα και αν έχει ειδικό πλάνο για τον Ιμπραΐμοβιτς: «Όποιος και να είναι ο αντίπαλος, δεν ξεκινάμε για την ισοπαλία. Πάντα στο μυαλό μας είναι η νίκη. Αύριο, όσο κι αν σεβόμαστε την Παρί, μας κάνει πιο δυνατούς και θα πάμε για τη νίκη».

Και συνέχισε: «Το ποδόσφαιρο μου έχει μάθει πως όποιος πάει για την ισοπαλία... καλωσορίζει την ήττα».

Για το πλάνο του: «Δεν ξέρω αν έχώ αρκετά πλάνα για να αντιμετωπίσουμε τον Ιμπραΐμοβιτς, τον Καβάνι και τους παίκτες της Παρί. Έχω ένα πλάνο. Για φανταστείτε να ερχόμουν εδώ και να έλεγα ότι έχω πλάνο για τον Ιμπραΐμοβιτς και τα γκολ να τα έβαζε ο Καβάνι».

Για την επιθετική φιλοσοφία της Παρί και που ποντάρει για τη νίκη ο Ολυμπιακός: «Παίζουμε στην έδρα μας. Έχουμε θέληση, προσδοκία και φιλοδοξία. Περιμένουμε πως και πώς το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν είναι αρκετό, αλλά σημαντικό. Και έχουμε μια πρόκληση, να δούμε αν μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό και κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αν ήμουν μέλος της Παρί, δεν θα ήμουν ήσυχος».